ТРАНСПОРТНИ ВЕСТИ НА ГРАНИЧНИТЕ ПРЕМИНИ НЕМА ПОДОЛГИ ЗАДРЖУВАЊА

НА ГРАНИЧНИТЕ ПРЕМИНИ НЕМА ПОДОЛГИ ЗАДРЖУВАЊА

На граничните премини нема подолги задржувања

Сообраќајот на државните патишта се одвива пo суви коловози.

Интензитетот на сообраќајот на патните правци надвор од градските средини е умерен.

 

Од АМСМ информираат дека на граничните премини нема подолги задржувања за влез и за излез од државата. Оваа информација се однесува само за македонската страна на премините.Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен. На граничните премини нема подолги зад...

: Од 09:20 часот поради случена сообраќајна незгода патниот правец од мотел Дреново до Росоман е во целос...

Сообраќајот на државните патишта се одвива без забрани, по суви коловози.ФРЕКВЕНЦИЈА: Интензитетот на сообраќај на ...

Сообраќајот на државните патишта се одвива без забрани, по суви коловози.ФРЕКВЕНЦИЈА: Интензитетот на сообраќај на ...

Сите вести »

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Užice,
Држава:RS - Србија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET