ТРАНСПОРТЕН КАТАЛОГ ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА ВО ЦРНА ГОРА

ТРАНСПОРТЕН КАТАЛОГ ЗА ЦРНА ГОРА

Во секцијата "Транспортeн каталог за Црна Гора" ќе најдете информација за камионите и товарите од и до Црна Гора во транспортната берза, како и за транспортните фирми од Црна Гора, регистрирани на нашиот сајт. Може да пребарувате фирми за транспорт и логистика според различни критериуми- транспортни, логистички, увозници , извозници , трговци, превезувачи, шпедитери, производители, амалски услуги и т.н.. Ќе откриете линкове за пребарување на камиони и товари според различни критериуми- внатрешен транспорт, меѓународен транспорт, вид камион- церада, контејнер, цистерна, ладилник, мега и т.н..

Освен за Црна Гора кај нас ќе најдете и транспортни каталози за соседните држави. Може да разгледате транспортните каталози на Албанија, Хрватска, Босна и Херцеговина, Србија за информација за внатрешни товари во нив , камиони за меѓународни превози од и до секоја земја, каталог на фирми за транспорт и логистика за секоја од нив.

Во нашиот транспортен каталог ќе најдете информација за транспортот и логистиката во останатите држави на Балканскиот полуостров. Може да ги разгледате транспортните каталози на Турција, Романија, Грција, Србија, Бугарија, Босна и Херцеговина и останатите балкански држави за информација за внатрешни товари во нив , камиони за меѓународни превози од и до секоја земја, каталог на фирмите за транспорт и логистика за секоја от нив.

Во нашиот транспортен каталог ќе најдете информација за транспортот и логистиката во останатите држави во Јужна Европа. Може да ги разгледате транспортните каталози на Турција, Италија, Шпанија, Грција, Португалија, Србија и останатите држави во Јужна Европа за информација за внатрешни товари во нив , камиони за меѓународни превози од и до секоја земја, каталог на фирмите за транспорт и логистика за секоја от нив.

Во транспортниот каталог ќе најдете информација за транспортот и логистиката и за останатите држави во Европа. Може да ги разгледате транспортните каталози на Русија, Германија, Турција, Франција, Велика Британија, Италија, Србија и сите останати држави во Европа за информација за внатрешни товари во нив , камиони за меѓународни превози од и до секоја земја, каталог на фирмите за транспорт и логистика за секоја от нив.

Со помошта на нашиот "Транспортeн каталог" може да најдете слободни меѓународни и внатрешни камиони и товари по најбрзиот начин, како и транспортни фирми во различни категории во 78 држави во Европа, Азија, Африка. Може да пребарувате информација за транспорт и логистика по држави, региони и градови.


Клучни зборови: транспорт и логистика Црна Гора, транспорт и логистика Балкански полуостров, транспорт и логистика Јужна Европа, транспорт и логистика Европа

СЛОБОДНИ КАМИОНИ ЗА МЕЃУНАРОДНИ ПРЕВОЗИ ОД И ДО ЦРНА ГОРА

Изберете список со слободни камиони за меѓународни превози од и до Црна Гора по различни типови камиони.

камиони од тип Полуприколка со церада за меѓународни превози од и до Црна Гора камиони од тип Мега за меѓународни превози од и до Црна Гора камиони од тип Сандучар за меѓународни превози од и до Црна Гора камиони од тип Ладилник за меѓународни превози од и до Црна Гора камиони од тип Полуприколка за меѓународни превози од и до Црна Гора камиони од тип Комбе за меѓународни превози од и до Црна Гора камиони од тип Киперка за меѓународни превози од и до Црна Гора камиони од тип Тандем за меѓународни превози од и до Црна Гора камиони од тип Мал камион до 7.5t за меѓународни превози од и до Црна Гора камиони од тип Цистерна / tank container за меѓународни превози од и до Црна Гора камиони од тип Платформа - Flat Rack за меѓународни превози од и до Црна Гора камиони од тип Контејнер 20' / 40' / 45' за меѓународни превози од и до Црна Гора камиони од тип Контејнер 20' / 40' (Reefer) за меѓународни превози од и до Црна Гора камиони од тип Кој било за меѓународни превози од и до Црна Гора камиони од тип Специјализиран камион за меѓународни превози од и до Црна Гора камиони од тип Полуприколка кипер за меѓународни превози од и до Црна Гора


камиони за меѓународни превози од и до Црна Гора


Клучни зборови: слободни камиони од и до Црна Гора, слободни камиони Балкански полуостров, слободни камиони Јужна Европа, слободни камиони Европа

МЕЃУНАРОДНИ ТОВАРИ ОД И ДО ЦРНА ГОРА

Изберете список со понуди за меѓународни товари од и до Црна Гора по типот на бараниот камион за превоз.

меѓународни товари за камион од тип Полуприколка со церада од и до Црна Гора меѓународни товари за камион од тип Мега од и до Црна Гора меѓународни товари за камион од тип Сандучар од и до Црна Гора меѓународни товари за камион од тип Ладилник од и до Црна Гора меѓународни товари за камион од тип Полуприколка од и до Црна Гора меѓународни товари за камион од тип Комбе од и до Црна Гора меѓународни товари за камион од тип Киперка од и до Црна Гора меѓународни товари за камион од тип Камион кипер од и до Црна Гора меѓународни товари за камион од тип Тандем од и до Црна Гора меѓународни товари за камион од тип Мал камион до 7.5t од и до Црна Гора меѓународни товари за камион од тип Цистерна / tank container од и до Црна Гора меѓународни товари за камион од тип Платформа - Flat Rack од и до Црна Гора меѓународни товари за камион од тип Контејнер 20' / 40' / 45' од и до Црна Гора меѓународни товари за камион од тип Контејнер 20' / 40' (Reefer) од и до Црна Гора меѓународни товари за камион од тип Кој било од и до Црна Гора меѓународни товари за камион од тип Полуприколка со подвижен под од и до Црна Гора меѓународни товари за камион од тип Специјализиран камион од и до Црна Гора меѓународни товари за камион од тип Полуприколка кипер од и до Црна Гора


меѓународни товари од и до Црна Гора


Клучни зборови: товари од и до Црна Гора, товари Балкански полуостров, товари Јужна Европа, товари Европа

ФИРМИ ЗА ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА ВО ЦРНА ГОРА

Изберете список со фирми за транспорт и логистика во Црна Гора по категоријата на фирмата во каталогот.


Клучни зборови: транспортни фирми во Црна Гора, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Јужна Европа, транспортни фирми Европа

ТРАНСПОРТЕН КАТАЛОГ ЗА ЦРНА ГОРА ПО ОБЛАСТИ

Изберете транспортен каталог за определен регион во Црна Гора, за да разгледате информација за транспортот и логистиката во него.

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Bozuyuk,
Држава:TR - Турција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET