ТРАНСПОРТЕН КАТАЛОГ ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА ВО ТУРКМЕНИСТАН

ТРАНСПОРТЕН КАТАЛОГ ЗА ТУРКМЕНИСТАН

Во секцијата "Транспортeн каталог за Туркменистан" ќе најдете информација за камионите и товарите од и до Туркменистан во транспортната берза, како и за транспортните фирми од Туркменистан, регистрирани на нашиот сајт. Може да пребарувате фирми за транспорт и логистика според различни критериуми- транспортни, логистички, увозници , извозници , трговци, превезувачи, шпедитери, производители, амалски услуги и т.н.. Ќе откриете линкове за пребарување на камиони и товари според различни критериуми- внатрешен транспорт, меѓународен транспорт, вид камион- церада, контејнер, цистерна, ладилник, мега и т.н..

Освен за Туркменистан кај нас ќе најдете и транспортни каталози за соседните држави. Може да разгледате транспортните каталози на Авганистан, Иран, Узбекистан, Казаџстан за информација за внатрешни товари во нив , камиони за меѓународни превози од и до секоја земја, каталог на фирми за транспорт и логистика за секоја од нив.

Во нашиот транспортен каталог ќе најдете информација за транспортот и логистиката во останатите држави во Јужна Азија. Може да ги разгледате транспортните каталози на Индија, Пакистан, , Иран, Авганистан и останатите држави во Јужна Азија за информација за внатрешни товари во нив , камиони за меѓународни превози од и до секоја земја, каталог на фирмите за транспорт и логистика за секоја от нив.

Во транспортниот каталог ќе најдете информација за транспортот и логистиката и за останатите држави во Азија. Може да ги разгледате транспортните каталози на Кина, Индија, , Пакистан, , Русија, Ерменија и сите останати држави во Азија за информација за внатрешни товари во нив , камиони за меѓународни превози од и до секоја земја, каталог на фирмите за транспорт и логистика за секоја от нив.

Со помошта на нашиот "Транспортeн каталог" може да најдете слободни меѓународни и внатрешни камиони и товари по најбрзиот начин, како и транспортни фирми во различни категории во 78 држави во Европа, Азија, Африка. Може да пребарувате информација за транспорт и логистика по држави, региони и градови.


Клучни зборови: транспорт и логистика Туркменистан, транспорт и логистика Јужна Азия, транспорт и логистика Азија

СЛОБОДНИ КАМИОНИ ЗА МЕЃУНАРОДНИ ПРЕВОЗИ ОД И ДО ТУРКМЕНИСТАН

Изберете список со слободни камиони за меѓународни превози од и до Туркменистан по различни типови камиони.


Клучни зборови: слободни камиони од и до Туркменистан, слободни камиони Јужна Азия, слободни камиони Азија

МЕЃУНАРОДНИ ТОВАРИ ОД И ДО ТУРКМЕНИСТАН

Изберете список со понуди за меѓународни товари од и до Туркменистан по типот на бараниот камион за превоз.


Клучни зборови: товари од и до Туркменистан, товари Јужна Азия, товари Азија

ФИРМИ ЗА ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА ВО ТУРКМЕНИСТАН

Изберете список со фирми за транспорт и логистика во Туркменистан по категоријата на фирмата во каталогот.


Клучни зборови: транспортни фирми во Туркменистан, транспортни фирми Јужна Азия, транспортни фирми Азија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

gefco logo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 92400 Paris,
Држава:FR - Франција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET