ТРАНСПОРТЕН КАТАЛОГ ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА ВО ТАЏИКИСТАН

ТРАНСПОРТЕН КАТАЛОГ ЗА ТАЏИКИСТАН

Во секцијата "Транспортeн каталог за Таџикистан" ќе најдете информација за камионите и товарите од и до Таџикистан во транспортната берза, како и за транспортните фирми од Таџикистан, регистрирани на нашиот сајт. Може да пребарувате фирми за транспорт и логистика според различни критериуми- транспортни, логистички, увозници , извозници , трговци, превезувачи, шпедитери, производители, амалски услуги и т.н.. Ќе откриете линкове за пребарување на камиони и товари според различни критериуми- внатрешен транспорт, меѓународен транспорт, вид камион- церада, контејнер, цистерна, ладилник, мега и т.н..

Освен за Таџикистан кај нас ќе најдете и транспортни каталози за соседните држави. Може да разгледате транспортните каталози на Кина, Авганистан, Кургистан, Узбекистан за информација за внатрешни товари во нив , камиони за меѓународни превози од и до секоја земја, каталог на фирми за транспорт и логистика за секоја од нив.

Во нашиот транспортен каталог ќе најдете информација за транспортот и логистиката во останатите држави во Јужна Азија. Може да ги разгледате транспортните каталози на Индија, Пакистан, , Иран, Авганистан и останатите држави во Јужна Азија за информација за внатрешни товари во нив , камиони за меѓународни превози од и до секоја земја, каталог на фирмите за транспорт и логистика за секоја от нив.

Во транспортниот каталог ќе најдете информација за транспортот и логистиката и за останатите држави во Азија. Може да ги разгледате транспортните каталози на Кина, Индија, , Пакистан, , Русија, Ерменија и сите останати држави во Азија за информација за внатрешни товари во нив , камиони за меѓународни превози од и до секоја земја, каталог на фирмите за транспорт и логистика за секоја от нив.

Со помошта на нашиот "Транспортeн каталог" може да најдете слободни меѓународни и внатрешни камиони и товари по најбрзиот начин, како и транспортни фирми во различни категории во 78 држави во Европа, Азија, Африка. Може да пребарувате информација за транспорт и логистика по држави, региони и градови.


Клучни зборови: транспорт и логистика Таџикистан, транспорт и логистика Јужна Азия, транспорт и логистика Азија

СЛОБОДНИ КАМИОНИ ЗА МЕЃУНАРОДНИ ПРЕВОЗИ ОД И ДО ТАЏИКИСТАН

Изберете список со слободни камиони за меѓународни превози од и до Таџикистан по различни типови камиони.


Клучни зборови: слободни камиони од и до Таџикистан, слободни камиони Јужна Азия, слободни камиони Азија

СЛОБОДНИ КАМИОНИ ЗА ВНАТРЕШНИ ПРЕВОЗИ ВО ТАЏИКИСТАН

Изберете список со понуди за слободни камиони за внатрешни превози во Таџикистан по тип на камион.


Клучни зборови: слободни камиони во Таџикистан

МЕЃУНАРОДНИ ТОВАРИ ОД И ДО ТАЏИКИСТАН

Изберете список со понуди за меѓународни товари од и до Таџикистан по типот на бараниот камион за превоз.

меѓународни товари за камион од тип Полуприколка со церада од и до Таџикистан меѓународни товари за камион од тип Мега од и до Таџикистан меѓународни товари за камион од тип Сандучар од и до Таџикистан меѓународни товари за камион од тип Ладилник од и до Таџикистан меѓународни товари за камион од тип Полуприколка од и до Таџикистан меѓународни товари за камион од тип Комбе од и до Таџикистан меѓународни товари за камион од тип Камион кипер од и до Таџикистан меѓународни товари за камион од тип Тандем од и до Таџикистан меѓународни товари за камион од тип Мал камион до 7.5t од и до Таџикистан меѓународни товари за камион од тип Платформа - Flat Rack од и до Таџикистан меѓународни товари за камион од тип Контејнер 20' / 40' / 45' од и до Таџикистан меѓународни товари за камион од тип Контејнер 20' / 40' (Reefer) од и до Таџикистан меѓународни товари за камион од тип Кој било од и до Таџикистан


меѓународни товари од и до Таџикистан


Клучни зборови: товари од и до Таџикистан, товари Јужна Азия, товари Азија

ФИРМИ ЗА ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА ВО ТАЏИКИСТАН

Изберете список со фирми за транспорт и логистика во Таџикистан по категоријата на фирмата во каталогот.


Клучни зборови: транспортни фирми во Таџикистан, транспортни фирми Јужна Азия, транспортни фирми Азија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.

CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET