ТРГОВСКА ФИРМА / УВОЗНИК, ИЗВОЗНИК, ID 161030 ПОНУДИ ЗА ТОВАРИ НА ФИРМАТА "AGROGAN-GRUP"SRL

"Agrogan-grup"srl, ID 161030Град: 2038 Chişinău,
Држава:MD - Молдова
Адреса: sos.Hincesti 142, of.313
Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Датум на регистрација во системот: 11 Feb 2010
Телефон : 373-22-72****
Телефон 2: 373****
Факс: 373-22-72****
WEB сајт:
Пронајдени резулати: 0

Пронајдени резулати:   0
Клучни зборови: "Agrogan-grup"srl, Трговски фирми Увозници-извозници, Трговски фирми Увозници-извозници в 2038 Chisinau, Трговски фирми Увозници-извозници в  , Трговски фирми Увозници-извозници в Молдова, Трговски фирми Увозници-извозници Източна Европа, Трговски фирми Увозници-извозници Европа, транспортни фирми во 2038 Chisinau, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Молдова, транспортни фирми Източна Европа, транспортни фирми Европа

ТРГОВСКИ ФИРМИ УВОЗНИЦИ-ИЗВОЗНИЦИ - 2038 Chişinău, , МолдоваКатегорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Град: Chişinău,
Држава:MD - Молдова

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Град: Chişinău,
Држава:MD - Молдова

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Град: 2000 Chişinău,
Држава:MD - Молдова

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Град: MD2011 Chişinău,
Држава:MD - Молдова

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Porth,
Држава:GB - Велика Британија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET