ТРАНСПОРТНА ФИРМА / ПРЕВОЗНИК, ID 942257 ПОНУДИ ЗА ТОВАРИ НА ФИРМАТА " ZSAKI - TRANS BT."

" Zsaki - Trans Bt.", ID 942257Град: 6422 Tompa,
Држава:HU - Унгарија
Адреса: Jokai u. 5
Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Датум на регистрација во системот: 26 Feb 2009
Телефон : 36-20-266****
Телефон 2: 381-63-52****
Факс: 381-24-53****
WEB сајт:
Пронајдени резулати: 0

Пронајдени резулати:   0
Клучни зборови: " Zsaki - Trans Bt.", Транспортни фирми / Превозници, Транспортни фирми / Превозници в 6422 Tompa, Транспортни фирми / Превозници в  , Транспортни фирми / Превозници в Унгарија, Транспортни фирми / Превозници Източна Европа, Транспортни фирми / Превозници Европска унија(ЕУ), Транспортни фирми / Превозници Европа, транспортни фирми во 6422 Tompa, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Унгарија, транспортни фирми Източна Европа, транспортни фирми Европска унија(ЕУ), транспортни фирми Европа

ТРАНСПОРТНИ ФИРМИ / ПРЕВОЗНИЦИ - , УнгаријаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Tompa,
Држава:HU - Унгарија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 6100 Kiskunfelegyhaza,
Држава:HU - Унгарија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Szatymaz,
Држава:HU - Унгарија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 6782 Morahalom,
Држава:HU - Унгарија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 1407 Sofia,
Држава:BG - Бугарија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET