ТРАНСПОРТНА ФИРМА / ПРЕВОЗНИК, ID 110162 ПОНУДИ ЗА ТОВАРИ НА ФИРМАТА " SKANCARGOLINE"

" SKANCARGOLINE", ID 110162Град: 185509 Petrozavodsk,
Држава:RU - Русија
Адреса: ул. Заводская 5 оф 11
Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Датум на регистрација во системот: 30 Nov 2007
Телефон : 7-911-790****
Телефон 2: 7-911-662****
Факс: 7-8142-78****
WEB сајт:
Пронајдени резулати: 0

Пронајдени резулати:   0
Клучни зборови: " SKANCARGOLINE", Транспортни фирми / Превозници, Транспортни фирми / Превозници в 185509 Петрозаводск, Транспортни фирми / Превозници в  , Транспортни фирми / Превозници в Русија, Транспортни фирми / Превозници Кавказ, Транспортни фирми / Превозници Северна Азија, Транспортни фирми / Превозници Европа, Транспортни фирми / Превозници Азија, транспортни фирми во 185509 Петрозаводск, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Русија, транспортни фирми Кавказ, транспортни фирми Северна Азија, транспортни фирми Европа, транспортни фирми Азија

ТРАНСПОРТНИ ФИРМИ / ПРЕВОЗНИЦИ - , РусијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 185000 Petrozavodsk,
Држава:RU - Русија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 185030 Petrozavodsk,
Држава:RU - Русија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 185000 Petrozavodsk,
Држава:RU - Русија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 185030 Petrozavodsk,
Држава:RU - Русија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 1407 Sofia,
Држава:BG - Бугарија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET