ВО АРВИВАТА ТОВАР ЗА ВНАТРЕШЕН ТРАНСПОРТ № 38046412 Negotino, Македонија - Nis, Македонија

Објавено на :
Број прегледи: 23

Се товари од
Се растовара во
MK
Nis

Пунктови за товар: 1
Подготвен за товарање: Натоварен
Пунктови за растовар: 1
Рок на испорака: 08.07.2009  

Лице за контакт

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 1440, Неготино
Држава: Македонија
Информација за фирмите кои што имаат објавени понуди може да биде прегледана само од регистрирани корисници на транспортната берза.. За да видите кој ја има објавено оваа понуда, најавете се со корисничкото име и лозинка или регистирајте се на сајтот.

Регистрирај се!КОРИСНИЧКИ ВЛЕЗ

Заборавена лозинката ?   или   РЕГИСТРИРАЈ СЕ

!!!

Збирен товар:


Камион

Камион: Полуприколка со церада
Должина: -
Тежина : 10.0t
Обем: -


Дополнителна информација

Вид на товар:
Цена : -

Дополнителна информација


Валидност на понудата

Валидна до : Натоварен


Offer category: Понуди за товари, Внатрешни превози, Копнен транспорт

FREIGHT EXCHANGE- DOMESTIC LOAD/CARGO OFFER № 38046412 - ТОВАРОТ СЕ ТОВАРИ ОД 1440 NEGOTINO, МАКЕДОНИЈА И СЕ РАСТОВАРА ВО NIS, МАКЕДОНИЈАКлучни зборови: внатрешен товар за Полуприколка со церада од Неготино, внатрешен товар за Полуприколка со церада од  , внатрешен товар за Полуприколка со церада в Македонија, Понуди на превози- Неготино, Понуди на превози-  , Понуди на превози- Македонија, Понуди на превози


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.

CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET