ВО АРВИВАТА ТОВАР ЗА ВНАТРЕШЕН ТРАНСПОРТ № 31733562 bucuresti, Романија - bacau, Романија

Објавено на :
Број прегледи: 423

Се товари од
Се растовара во

Пунктови за товар: 1
Подготвен за товарање: Натоварен
Пунктови за растовар: 1
Рок на испорака: 14.01.2010  

Лице за контакт

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 900097, Lunga
Држава: Романија
Информација за фирмите кои што имаат објавени понуди може да биде прегледана само од регистрирани корисници на транспортната берза.. За да видите кој ја има објавено оваа понуда, најавете се со корисничкото име и лозинка или регистирајте се на сајтот.

Регистрирај се!КОРИСНИЧКИ ВЛЕЗ

Заборавена лозинката ?   или   РЕГИСТРИРАЈ СЕ


Камион

Камион: Полуприколка со церада
Должина: -
Тежина : 16.0t
Обем: -

Дополнителна информација

Вид на товар:
Цена : rog oferte de pret

Дополнителна информација

********** ********** cam. trebuie sa aiba montatapropria macara,vor fi mai multe transporturi plecari din buc.spre bacau,cluj si constanta


Валидност на понудата

Валидна до : Натоварен

Покажување на карта

покажи карта

Offer category: Понуди за товари, Внатрешни превози, Копнен транспорт

FREIGHT EXCHANGE- DOMESTIC LOAD/CARGO OFFER № 31733562 - ТОВАРОТ СЕ ТОВАРИ ОД 010011 BUCURESTI, РОМАНИЈА И СЕ РАСТОВАРА ВО 600001 BACAU, РОМАНИЈАКлучни зборови: внатрешен товар за Полуприколка со церада од 010011 , внатрешен товар за Полуприколка со церада до 600001 , внатрешен товар за Полуприколка со церада од  , внатрешен товар за Полуприколка со церада до  , внатрешен товар за Полуприколка со церада в Романија, Понуди на превози-  , Понуди на превози- Романија, Понуди на превози


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.

CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET