ВО АРВИВАТА ТОВАР ЗА ВНАТРЕШЕН ТРАНСПОРТ № 18291 Lille, - Tourcoing,

Објавено на :
Број прегледи: 360

Се товари од
Се растовара во

Пунктови за товар: 1
Подготвен за товарање: Натоварен
Пунктови за растовар: 1
Рок на испорака: 12.08.2010  

Лице за контакт

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: , Lambersart
Држава: 
Информација за фирмите кои што имаат објавени понуди може да биде прегледана само од регистрирани корисници на транспортната берза.. За да видите кој ја има објавено оваа понуда, најавете се со корисничкото име и лозинка или регистирајте се на сајтот.

Регистрирај се!КОРИСНИЧКИ ВЛЕЗ

Заборавена лозинката ?   или   РЕГИСТРИРАЈ СЕ


Камион

Камион: Мега
Должина: -
Тежина : -
Обем: -

Дополнителна информација

Вид на товар: Отпаден материјал
Цена : -

Дополнителна информација

23 ou 4 fois par semaines


Валидност на понудата

Валидна до : Натоварен

Покажување на карта

покажи карта

Offer category: Понуди за товари, Внатрешни превози, Копнен транспорт

FREIGHT EXCHANGE- DOMESTIC LOAD/CARGO OFFER № 18291 - ТОВАРОТ СЕ ТОВАРИ ОД 59000 LILLE,   И СЕ РАСТОВАРА ВО 59200 TOURCOING,  Клучни зборови: внатрешен товар за Мега од 59000 Lille, внатрешен товар за Мега до 59200 Tourcoing, внатрешен товар за Мега од  , внатрешен товар за Мега до  , внатрешен товар за Мега в  , Понуди на превози- Lille, Понуди на превози- Tourcoing, Понуди на превози-  , Понуди на превози


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.

CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET