ВО АРВИВАТА ТОВАР ЗА ВНАТРЕШЕН ТРАНСПОРТ № 49965083 Неготино, Македонија - Битола, Македонија

Објавено на :
Број прегледи: 50

Се товари од
Се растовара во

Пунктови за товар: 1
Подготвен за товарање: Натоварен
Пунктови за растовар: 1
Рок на испорака: 14.09.2017  

Лице за контакт

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 7000, Битола
Држава: Македонија
Информација за фирмите кои што имаат објавени понуди може да биде прегледана само од регистрирани корисници на транспортната берза.. За да видите кој ја има објавено оваа понуда, најавете се со корисничкото име и лозинка или регистирајте се на сајтот.

Регистрирај се!КОРИСНИЧКИ ВЛЕЗ

Заборавена лозинката ?   или   РЕГИСТРИРАЈ СЕ

Комплектен товар !!!


Камион

Камион: Камион кипер
Должина: 13.6m
Тежина : 24.0t
Обем: 24m³


Дополнителна информација

Вид на товар: Рефус
Цена : -

Дополнителна информација

Kiper za Pesok od Rosoman


Валидност на понудата

Валидна до : Натоварен

Покажување на карта

покажи карта

Offer category: Понуди за товари, Внатрешни превози, Копнен транспорт

FREIGHT EXCHANGE- DOMESTIC LOAD/CARGO OFFER № 49965083 - ТОВАРОТ СЕ ТОВАРИ ОД 1440 НЕГОТИНО, МАКЕДОНИЈА И СЕ РАСТОВАРА ВО 7000 БИТОЛА, МАКЕДОНИЈАКлучни зборови: внатрешен товар за Камион кипер од Неготино, внатрешен товар за Камион кипер до 7000 Битола, внатрешен товар за Камион кипер од  , внатрешен товар за Камион кипер до  , внатрешен товар за Камион кипер в Македонија, Понуди на превози- Неготино, Понуди на превози- Битола, Понуди на превози-  , Понуди на превози- Македонија, Понуди на превози


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Porth,
Држава:GB - Велика Британија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET