ВО АРВИВАТА ТОВАР ЗА ВНАТРЕШЕН ТРАНСПОРТ № 50608743 Тетово, Македонија - Скопје, Македонија

Објавено на :
Број прегледи: 41

Се товари од
Се растовара во

Пунктови за товар: 1
Подготвен за товарање: 15.02.2018
Пунктови за растовар: 1
Рок на испорака: 21.02.2018  

Лице за контакт

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000, Скопје
Држава: Македонија
Информација за фирмите кои што имаат објавени понуди може да биде прегледана само од регистрирани корисници на транспортната берза.. За да видите кој ја има објавено оваа понуда, најавете се со корисничкото име и лозинка или регистирајте се на сајтот.

Регистрирај се!КОРИСНИЧКИ ВЛЕЗ

Заборавена лозинката ?   или   РЕГИСТРИРАЈ СЕ

Комплектен товар !!!


Камион

Камион: Цистерна / tank container
Должина: 6.0m
Тежина : 1.0t
Обем: -


Дополнителна информација

Вид на товар: Стандарден-палети
Цена : -

Дополнителна информација


Валидност на понудата

Валидна до : 21 Feb 2018

Покажување на карта

покажи карта

Offer category: Понуди за товари, Внатрешни превози, Копнен транспорт

FREIGHT EXCHANGE- DOMESTIC LOAD/CARGO OFFER № 50608743 - ТОВАРОТ СЕ ТОВАРИ ОД 12- ТЕТОВО, МАКЕДОНИЈА И СЕ РАСТОВАРА ВО 10- СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈАКлучни зборови: внатрешен товар за Цистерна / tank container од  , внатрешен товар за Цистерна / tank container до  , внатрешен товар за Цистерна / tank container в Македонија, Понуди на превози-  , Понуди на превози- Македонија, Понуди на превози


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.

CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET