ВО АРВИВАТА ТОВАР ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ № 25529761 Szolnok, - Erfurt,

Објавено на :
Број прегледи: 113

Се товари од
Се растовара во

Пунктови за товар: 1
Подготвен за товарање: Натоварен
Пунктови за растовар: 1
Рок на испорака: 21.12.2010  

Лице за контакт

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Град: 4480, Belvaux
Држава: 
Информација за фирмите кои што имаат објавени понуди може да биде прегледана само од регистрирани корисници на транспортната берза.. За да видите кој ја има објавено оваа понуда, најавете се со корисничкото име и лозинка или регистирајте се на сајтот.

Регистрирај се!КОРИСНИЧКИ ВЛЕЗ

Заборавена лозинката ?   или   РЕГИСТРИРАЈ СЕ

Комплектен товар !!!

!!!


Камион

Камион: Полуприколка со церада
Должина: 13.0m
Тежина : 24.0t
Обем: -


Дополнителна информација

Вид на товар:
Цена : -

Дополнителна информација

32 pal zu tauschen!


Валидност на понудата

Валидна до : Натоварен

Покажување на карта

покажи карта

Offer category: Понуди за товари, Меѓународни превози, Копнен транспорт

FREIGHT EXCHANGE- INTERNATIONAL LOAD/CARGO OFFER № 25529761 - ТОВАРОТ СЕ ТОВАРИ ОД 5000 SZOLNOK,   И СЕ РАСТОВАРА ВО 99084 ERFURT,  Клучни зборови: меѓународен товар за Полуприколка со церада од 5000 Szolnok, меѓународен товар за Полуприколка со церада до 99084 Erfurt, меѓународен товар за Полуприколка со церада од  , меѓународен товар за Полуприколка со церада до  , меѓународен товар за Полуприколка со церада от  , меѓународен товар за Полуприколка со церада до  , Понуди на превози- Szolnok, Понуди на превози- Erfurt, Понуди на превози-  , Понуди на превози-  , Понуди на превози-  , Понуди на превози


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.

CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET