ТОВАР ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ № 50610115 Luts'k, Украина - Berane, Црна Гора

Објавено на :
Број прегледи: 12

Се товари од
Се растовара во

Пунктови за товар: 1
Подготвен за товарање: 27.02.2018
Пунктови за растовар: 1
Рок на испорака: 21.02.2018  

Лице за контакт

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
Град: , Berane
Држава: Црна Гора
Информација за фирмите кои што имаат објавени понуди може да биде прегледана само од регистрирани корисници на транспортната берза.. За да видите кој ја има објавено оваа понуда, најавете се со корисничкото име и лозинка или регистирајте се на сајтот.

Регистрирај се!КОРИСНИЧКИ ВЛЕЗ

Заборавена лозинката ?   или   РЕГИСТРИРАЈ СЕ

Комплектен товар !!!


Камион

Камион: Полуприколка со церада
Должина: 13.6m
Тежина : 24.0t
Обем: -


Дополнителна информација

Вид на товар: Стандарден-палети
Цена : -

Дополнителна информација


Валидност на понудата

Валидна до : 21 Feb 2018

Покажување на карта

покажи карта

Offer category: Понуди за товари, Меѓународни превози, Копнен транспорт

FREIGHT EXCHANGE- INTERNATIONAL LOAD/CARGO OFFER № 50610115 - ТОВАРОТ СЕ ТОВАРИ ОД 43000 LUTS'K, УКРАИНА И СЕ РАСТОВАРА ВО 84300 BERANE, ЦРНА ГОРАКлучни зборови: меѓународен товар за Полуприколка со церада од 43000 Luts'k, меѓународен товар за Полуприколка со церада до 84300 Berane, меѓународен товар за Полуприколка со церада од  , меѓународен товар за Полуприколка со церада до  , меѓународен товар за Полуприколка со церада от Украина, меѓународен товар за Полуприколка со церада од Източна Европа, меѓународен товар за Полуприколка со церада од Европа, меѓународен товар за Полуприколка со церада до Црна Гора, меѓународен товар за Полуприколка со церада до Балкански полуостров, меѓународен товар за Полуприколка со церада до Јужна Европа, меѓународен товар за Полуприколка со церада до Европа, Понуди на превози- Luts'k, Понуди на превози- Berane, Понуди на превози-  , Понуди на превози-  , Понуди на превози- Украина, Понуди на превози- Црна Гора, Понуди на превози


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.

CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET