ТОВАР ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ № 50727657 Jönköping, Шведска - Corunna, Шпанија

Објавено на :
Број прегледи: 4

Се товари од
Се растовара во

Пунктови за товар: 1
Подготвен за товарање: 16.03.2018
Пунктови за растовар: 1
Рок на испорака: 23.03.2018  

Лице за контакт

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Град: , Sofia
Држава: Бугарија
Информација за фирмите кои што имаат објавени понуди може да биде прегледана само од регистрирани корисници на транспортната берза.. За да видите кој ја има објавено оваа понуда, најавете се со корисничкото име и лозинка или регистирајте се на сајтот.

Регистрирај се!КОРИСНИЧКИ ВЛЕЗ

Заборавена лозинката ?   или   РЕГИСТРИРАЈ СЕ

Комплектен товар !!!


Камион

Камион: Полуприколка со церада
Должина: 13.6m
Тежина : 23.0t
Обем: -


Дополнителна информација

Вид на товар: Стандарден-палети
Цена : -

Дополнителна информација


Валидност на понудата

Валидна до : 23 Mar 2018

Покажување на карта

покажи карта

Offer category: Понуди за товари, Меѓународни превози, Копнен транспорт

FREIGHT EXCHANGE- INTERNATIONAL LOAD/CARGO OFFER № 50727657 - ТОВАРОТ СЕ ТОВАРИ ОД 550 03 JÖNKÖPING, ШВЕДСКА И СЕ РАСТОВАРА ВО 15003 CORUNNA, ШПАНИЈАКлучни зборови: меѓународен товар за Полуприколка со церада од 550 01 Jönköping, меѓународен товар за Полуприколка со церада до 15001 Corunna, меѓународен товар за Полуприколка со церада од  , меѓународен товар за Полуприколка со церада до  , меѓународен товар за Полуприколка со церада от Шведска, меѓународен товар за Полуприколка со церада од Северна Европа, меѓународен товар за Полуприколка со церада од Скандинавски држави, меѓународен товар за Полуприколка со церада од Европа, меѓународен товар за Полуприколка со церада до Шпанија, меѓународен товар за Полуприколка со церада до Европска унија(ЕУ), меѓународен товар за Полуприколка со церада до Јужна Европа, меѓународен товар за Полуприколка со церада до Европа, Понуди на превози- Jönköping, Понуди на превози- Corunna, Понуди на превози-  , Понуди на превози-  , Понуди на превози- Шведска, Понуди на превози- Шпанија, Понуди на превози


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.

CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET