ВО АРВИВАТА ТОВАР ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ № 28633411 Nizhnekamsk, Русија - Lousada, Португалија

Објавено на :
Број прегледи: 18

Се товари од
Се растовара во

Пунктови за товар: 1
Подготвен за товарање: Натоварен
Пунктови за растовар: 1
Рок на испорака: 24.09.2009  

Лице за контакт

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: ,
Држава: Русија
Информација за фирмите кои што имаат објавени понуди може да биде прегледана само од регистрирани корисници на транспортната берза.. За да видите кој ја има објавено оваа понуда, најавете се со корисничкото име и лозинка или регистирајте се на сајтот.

Регистрирај се!КОРИСНИЧКИ ВЛЕЗ

Заборавена лозинката ?   или   РЕГИСТРИРАЈ СЕ

Комплектен товар !!!

!!!


Камион

Камион: Полуприколка со церада
Должина: 82.0m
Тежина : 20.0t
Обем: 82m³


Дополнителна информација

Вид на товар:
Цена : -

Дополнителна информација


Валидност на понудата

Валидна до : Натоварен

Покажување на карта

покажи карта

Offer category: Понуди за товари, Меѓународни превози, Копнен транспорт

FREIGHT EXCHANGE- INTERNATIONAL LOAD/CARGO OFFER № 28633411 - ТОВАРОТ СЕ ТОВАРИ ОД 42 NIZHNEKAMSK, РУСИЈА И СЕ РАСТОВАРА ВО 46 LOUSADA, ПОРТУГАЛИЈАКлучни зборови: меѓународен товар за Полуприколка со церада од 423570 Nizhnekamsk, меѓународен товар за Полуприколка со церада до Louzada, меѓународен товар за Полуприколка со церада од  , меѓународен товар за Полуприколка со церада до  , меѓународен товар за Полуприколка со церада от Русија, меѓународен товар за Полуприколка со церада од Кавказ, меѓународен товар за Полуприколка со церада од Северна Азија, меѓународен товар за Полуприколка со церада од Европа, меѓународен товар за Полуприколка со церада од Азија, меѓународен товар за Полуприколка со церада до Португалија, меѓународен товар за Полуприколка со церада до Европска унија(ЕУ), меѓународен товар за Полуприколка со церада до Јужна Европа, меѓународен товар за Полуприколка со церада до Европа, Понуди на превози- Nizhnekamsk, Понуди на превози- Louzada, Понуди на превози-  , Понуди на превози-  , Понуди на превози- Русија, Понуди на превози- Португалија, Понуди на превози


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.

CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET