ВО АРВИВАТА ТОВАР ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ № 26995671 44 Samara, Русија - Astana, Казаџстан

Објавено на :
Број прегледи: 114

Се товари од
Се растовара во

Пунктови за товар: 1
Подготвен за товарање: Натоварен
Пунктови за растовар: 1
Рок на испорака: 30.01.2010  

Лице за контакт

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Град: 111024, Moscow
Држава: Русија
Информација за фирмите кои што имаат објавени понуди може да биде прегледана само од регистрирани корисници на транспортната берза.. За да видите кој ја има објавено оваа понуда, најавете се со корисничкото име и лозинка или регистирајте се на сајтот.

Регистрирај се!КОРИСНИЧКИ ВЛЕЗ

Заборавена лозинката ?   или   РЕГИСТРИРАЈ СЕ

!!!


Камион

Камион: Полуприколка со церада
Должина: -
Тежина : 20.0t
Обем: 82m³


Дополнителна информација

Вид на товар:
Цена : -

Дополнителна информација

Запрос ставки. Транзит любой, таможня на местах. Не менее 4-х ремней.


Валидност на понудата

Валидна до : Натоварен


Offer category: Понуди за товари, Меѓународни превози, Копнен транспорт

FREIGHT EXCHANGE- INTERNATIONAL LOAD/CARGO OFFER № 26995671 - ТОВАРОТ СЕ ТОВАРИ ОД 44- 44 SAMARA, РУСИЈА И СЕ РАСТОВАРА ВО 010000 ASTANA, КАЗАЏСТАНКлучни зборови: меѓународен товар за Полуприколка со церада до Astana, меѓународен товар за Полуприколка со церада од  , меѓународен товар за Полуприколка со церада до  , меѓународен товар за Полуприколка со церада от Русија, меѓународен товар за Полуприколка со церада од Кавказ, меѓународен товар за Полуприколка со церада од Северна Азија, меѓународен товар за Полуприколка со церада од Европа, меѓународен товар за Полуприколка со церада од Азија, меѓународен товар за Полуприколка со церада до Казаџстан, меѓународен товар за Полуприколка со церада до Јужна Азия, меѓународен товар за Полуприколка со церада до Азија, Понуди на превози- Astana, Понуди на превози-  , Понуди на превози-  , Понуди на превози- Русија, Понуди на превози- Казаџстан, Понуди на превози


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.

CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET