ВО АРВИВАТА ТОВАР ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ № 49989305 Gasen, Австрија - Tehran, Иран

Објавено на :
Број прегледи: 14

Се товари од
Се растовара во

Пунктови за товар: 1
Подготвен за товарање: Натоварен
Пунктови за растовар: 1
Рок на испорака: 20.09.2017  

Лице за контакт

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: , Zaporizhzhya
Држава: Украина
Информација за фирмите кои што имаат објавени понуди може да биде прегледана само од регистрирани корисници на транспортната берза.. За да видите кој ја има објавено оваа понуда, најавете се со корисничкото име и лозинка или регистирајте се на сајтот.

Регистрирај се!КОРИСНИЧКИ ВЛЕЗ

Заборавена лозинката ?   или   РЕГИСТРИРАЈ СЕ

Комплектен товар !!!


Камион

Камион: Полуприколка со церада
Должина: 13.6m
Тежина : 20.0t
Обем: 86m³


Дополнителна информација

Вид на товар: Стандарден-палети
Цена : insaat malzemesi 10 arac 3900 euro

Дополнителна информација

vatsap viber arti ucyuz seksen elli besyuz doksan sekiz sifir uc on iki


Валидност на понудата

Валидна до : Натоварен

Покажување на карта

покажи карта

Offer category: Понуди за товари, Меѓународни превози, Копнен транспорт

FREIGHT EXCHANGE- INTERNATIONAL LOAD/CARGO OFFER № 49989305 - ТОВАРОТ СЕ ТОВАРИ ОД 8616 GASEN, АВСТРИЈА И СЕ РАСТОВАРА ВО TEHRAN, ИРАНКлучни зборови: меѓународен товар за Полуприколка со церада од 8616 Gasen, меѓународен товар за Полуприколка со церада од  , меѓународен товар за Полуприколка со церада до  , меѓународен товар за Полуприколка со церада от Австрија, меѓународен товар за Полуприколка со церада од Европска унија(ЕУ), меѓународен товар за Полуприколка со церада од Западна Европа, меѓународен товар за Полуприколка со церада од Европа, меѓународен товар за Полуприколка со церада до Иран, меѓународен товар за Полуприколка со церада до Југозападна Азија, меѓународен товар за Полуприколка со церада до Јужна Азия, меѓународен товар за Полуприколка со церада до Азија, Понуди на превози- Gasen, Понуди на превози-  , Понуди на превози-  , Понуди на превози- Австрија, Понуди на превози- Иран, Понуди на превози


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.

CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET