ВО АРВИВАТА ТОВАР ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ № 29797801 , Шпанија - , Велика Британија

Објавено на :
Број прегледи: 158

Се товари од
ES
Се растовара во
GB

Пунктови за товар: 1
Подготвен за товарање: Натоварен
Пунктови за растовар: 1
Рок на испорака: 15.11.2009  

Лице за контакт

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 083251, Bucharest
Држава: Романија
Информација за фирмите кои што имаат објавени понуди може да биде прегледана само од регистрирани корисници на транспортната берза.. За да видите кој ја има објавено оваа понуда, најавете се со корисничкото име и лозинка или регистирајте се на сајтот.

Регистрирај се!КОРИСНИЧКИ ВЛЕЗ

Заборавена лозинката ?   или   РЕГИСТРИРАЈ СЕ


Камион

Камион: Мега
Должина: -
Тежина : 20.0t
Обем: -

Дополнителна информација

Вид на товар:
Цена : 0.8 euro/km

Дополнителна информација

We are a compani from romania who search for trucks to transport tigarets inside the UE. For more detailes contact us at : **********/ e-mail: gidesinternational@yahoo.com


Валидност на понудата

Валидна до : Натоварен


Offer category: Понуди за товари, Меѓународни превози, Копнен транспорт

FREIGHT EXCHANGE- INTERNATIONAL LOAD/CARGO OFFER № 29797801 - ТОВАРОТ СЕ ТОВАРИ ОД  , ШПАНИЈА И СЕ РАСТОВАРА ВО  , ВЕЛИКА БРИТАНИЈАКлучни зборови: меѓународен товар за Мега от Шпанија, меѓународен товар за Мега од Европска унија(ЕУ), меѓународен товар за Мега од Јужна Европа, меѓународен товар за Мега од Европа, меѓународен товар за Мега до Велика Британија, меѓународен товар за Мега до Европска унија(ЕУ), меѓународен товар за Мега до Северна Европа, меѓународен товар за Мега до Европа, Понуди на превози- Шпанија, Понуди на превози- Велика Британија, Понуди на превози


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.

CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET