ВО АРВИВАТА ТОВАР ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ № 49989297 Saint-Remy-sur-Creuse, Франција - Mirandola, Италија

Објавено на :

Се растовара во

Пунктови за товар: 1
Подготвен за товарање: Натоварен
Пунктови за растовар: 1
Рок на испорака: 20.09.2017  

Лице за контакт

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 1400, Велес
Држава: Македонија
Информација за фирмите кои што имаат објавени понуди може да биде прегледана само од регистрирани корисници на транспортната берза.. За да видите кој ја има објавено оваа понуда, најавете се со корисничкото име и лозинка или регистирајте се на сајтот.

Регистрирај се!КОРИСНИЧКИ ВЛЕЗ

Заборавена лозинката ?   или   РЕГИСТРИРАЈ СЕ

Комплектен товар !!!


Камион

Камион: Мега
Должина: 13.6m
Тежина : 24.0t
Обем: -


Дополнителна информација

Вид на товар: Стандарден-палети
Цена : -

Дополнителна информација


Валидност на понудата

Валидна до : Натоварен

Покажување на карта

покажи карта

Offer category: Понуди за товари, Меѓународни превози, Копнен транспорт

FREIGHT EXCHANGE- INTERNATIONAL LOAD/CARGO OFFER № 49989297 - ТОВАРОТ СЕ ТОВАРИ ОД 86220 SAINT-REMY-SUR-CREUSE, ФРАНЦИЈА И СЕ РАСТОВАРА ВО 41037 MIRANDOLA, ИТАЛИЈАКлучни зборови: меѓународен товар за Мега од 86220 Saint-Remy-sur-Creuse, меѓународен товар за Мега до 41037 Mirandola, меѓународен товар за Мега од  , меѓународен товар за Мега до  , меѓународен товар за Мега от Франција, меѓународен товар за Мега од Европска унија(ЕУ), меѓународен товар за Мега од Западна Европа, меѓународен товар за Мега од Европа, меѓународен товар за Мега до Италија, меѓународен товар за Мега до Европска унија(ЕУ), меѓународен товар за Мега до Јужна Европа, меѓународен товар за Мега до Европа, Понуди на превози- Saint-Remy-sur-Creuse, Понуди на превози- Mirandola, Понуди на превози-  , Понуди на превози-  , Понуди на превози- Франција, Понуди на превози- Италија, Понуди на превози


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

dhl freight france logo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 77185 Lognes,
Држава:FR - Франција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET