ВО АРВИВАТА ТОВАР ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ № 50476455 Valladolid, Шпанија - Tirana, Албанија

Објавено на :
Број прегледи: 9

Се товари од
Се растовара во

Пунктови за товар: 1
Подготвен за товарање: 16.01.2018
Пунктови за растовар: 1
Рок на испорака: 31.01.2018  

Лице за контакт

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 1000, Tirana
Држава: Албанија
Информација за фирмите кои што имаат објавени понуди може да биде прегледана само од регистрирани корисници на транспортната берза.. За да видите кој ја има објавено оваа понуда, најавете се со корисничкото име и лозинка или регистирајте се на сајтот.

Регистрирај се!КОРИСНИЧКИ ВЛЕЗ

Заборавена лозинката ?   или   РЕГИСТРИРАЈ СЕ

Збирен товар:


Камион

Камион: Ладилник Ладилник
Должина: 13.6m
Тежина : 22.0t
Обем: -


Дополнителна информација

Вид на товар: Стандарден-палети
Цена : -

Дополнителна информација

info@eurolog.al


Валидност на понудата

Валидна до : 31 Jan 2018

Покажување на карта

покажи карта

Offer category: Понуди за товари, Меѓународни превози, Копнен транспорт

FREIGHT EXCHANGE- INTERNATIONAL LOAD/CARGO OFFER № 50476455 - ТОВАРОТ СЕ ТОВАРИ ОД 47001 VALLADOLID, ШПАНИЈА И СЕ РАСТОВАРА ВО 1001 TIRANA, АЛБАНИЈАКлучни зборови: меѓународен товар за Ладилник од 47001 Valladolid, меѓународен товар за Ладилник до 1001 Tirana, меѓународен товар за Ладилник од  , меѓународен товар за Ладилник до  , меѓународен товар за Ладилник от Шпанија, меѓународен товар за Ладилник од Европска унија(ЕУ), меѓународен товар за Ладилник од Јужна Европа, меѓународен товар за Ладилник од Европа, меѓународен товар за Ладилник до Албанија, меѓународен товар за Ладилник до Балкански полуостров, меѓународен товар за Ладилник до Јужна Европа, меѓународен товар за Ладилник до Европа, Понуди на превози- Valladolid, Понуди на превози- Tirana, Понуди на превози-  , Понуди на превози-  , Понуди на превози- Шпанија, Понуди на превози- Албанија, Понуди на превози


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.

CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET