ВО АРВИВАТА ТОВАР ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ № 50476495 Barneveld, Холандија - Куманово, Македонија

Објавено на :
Број прегледи: 28

Се товари од
Се растовара во

Пунктови за товар: 1
Подготвен за товарање: Натоварен
Пунктови за растовар: 1
Рок на испорака: 20.01.2018  

Лице за контакт

Категорија на фирмата: Други
Град: 1300, Куманово
Држава: Македонија
Информација за фирмите кои што имаат објавени понуди може да биде прегледана само од регистрирани корисници на транспортната берза.. За да видите кој ја има објавено оваа понуда, најавете се со корисничкото име и лозинка или регистирајте се на сајтот.

Регистрирај се!КОРИСНИЧКИ ВЛЕЗ

Заборавена лозинката ?   или   РЕГИСТРИРАЈ СЕ

Комплектен товар !!!


Камион

Камион: Ладилник Ладилник
Должина: 13.6m
Тежина : 20.0t
Обем: -


Дополнителна информација

Вид на товар: Стандарден-палети
Цена : -

Дополнителна информација

Zamrznato meso -18*C


Валидност на понудата

Валидна до : Натоварен

Покажување на карта

покажи карта

Offer category: Понуди за товари, Меѓународни превози, Копнен транспорт

FREIGHT EXCHANGE- INTERNATIONAL LOAD/CARGO OFFER № 50476495 - ТОВАРОТ СЕ ТОВАРИ ОД 3771 BARNEVELD, ХОЛАНДИЈА И СЕ РАСТОВАРА ВО 1300 КУМАНОВО, МАКЕДОНИЈАКлучни зборови: меѓународен товар за Ладилник од Barneveld, меѓународен товар за Ладилник до 1300 Куманово, меѓународен товар за Ладилник од  , меѓународен товар за Ладилник до  , меѓународен товар за Ладилник от Холандија, меѓународен товар за Ладилник од Европска унија(ЕУ), меѓународен товар за Ладилник од Западна Европа, меѓународен товар за Ладилник од Европа, меѓународен товар за Ладилник до Македонија, меѓународен товар за Ладилник до Балкански полуостров, меѓународен товар за Ладилник до Източна Европа, меѓународен товар за Ладилник до држави от поранешна Југославија, меѓународен товар за Ладилник до Јужна Европа, меѓународен товар за Ладилник до Европа, Понуди на превози- Barneveld, Понуди на превози- Куманово, Понуди на превози-  , Понуди на превози-  , Понуди на превози- Холандија, Понуди на превози- Македонија, Понуди на превози


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.

CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET