ВО АРВИВАТА ТОВАР ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ № 49482081 Ridderkerk, Холандија - Sofia, Бугарија

Објавено на :

Се товари од
Се растовара во

Пунктови за товар: 1
Подготвен за товарање: 24.04.2017
Пунктови за растовар: 1
Рок на испорака: 28.04.2017  

Лице за контакт

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Град: , Sofia
Држава: Бугарија
Информација за фирмите кои што имаат објавени понуди може да биде прегледана само од регистрирани корисници на транспортната берза.. За да видите кој ја има објавено оваа понуда, најавете се со корисничкото име и лозинка или регистирајте се на сајтот.

Регистрирај се!КОРИСНИЧКИ ВЛЕЗ

Заборавена лозинката ?   или   РЕГИСТРИРАЈ СЕ

Комплектен товар !!!


Камион

Камион: Ладилник Ладилник
Должина: 13.6m
Тежина : 22.0t
Обем: -


Дополнителна информација

Вид на товар: Стандарден-палети
Цена : cash

Дополнителна информација


Валидност на понудата

Валидна до : 28 Apr 2017

Покажување на карта

покажи карта

Offer category: Понуди за товари, Меѓународни превози, Копнен транспорт

FREIGHT EXCHANGE- INTERNATIONAL LOAD/CARGO OFFER № 49482081 - ТОВАРОТ СЕ ТОВАРИ ОД 2988 RIDDERKERK, ХОЛАНДИЈА И СЕ РАСТОВАРА ВО 1000 SOFIA, БУГАРИЈАКлучни зборови: меѓународен товар за Ладилник од 2981 Ridderkerk, меѓународен товар за Ладилник до 1000 Sofia, меѓународен товар за Ладилник од  , меѓународен товар за Ладилник до  , меѓународен товар за Ладилник от Холандија, меѓународен товар за Ладилник од Европска унија(ЕУ), меѓународен товар за Ладилник од Западна Европа, меѓународен товар за Ладилник од Европа, меѓународен товар за Ладилник до Бугарија, меѓународен товар за Ладилник до Балкански полуостров, меѓународен товар за Ладилник до Източна Европа, меѓународен товар за Ладилник до Европска унија(ЕУ), меѓународен товар за Ладилник до Европа, Понуди на превози- Ridderkerk, Понуди на превози- Sofia, Понуди на превози-  , Понуди на превози-  , Понуди на превози- Холандија, Понуди на превози- Бугарија, Понуди на превози


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.

CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET