ВО АРВИВАТА ТОВАР ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ № 49482069 Patra, Грција - Vilnius, Литванија

Објавено на :
Број прегледи: 7

Се товари од
Се растовара во

Пунктови за товар: 1
Подготвен за товарање: Натоварен
Пунктови за растовар: 1
Рок на испорака: 28.04.2017  

Лице за контакт

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Град: , Sofia
Држава: Бугарија
Информација за фирмите кои што имаат објавени понуди може да биде прегледана само од регистрирани корисници на транспортната берза.. За да видите кој ја има објавено оваа понуда, најавете се со корисничкото име и лозинка или регистирајте се на сајтот.

Регистрирај се!КОРИСНИЧКИ ВЛЕЗ

Заборавена лозинката ?   или   РЕГИСТРИРАЈ СЕ

Комплектен товар !!!


Камион

Камион: Ладилник Ладилник
Должина: 13.6m
Тежина : 21.0t
Обем: -


Дополнителна информација

Вид на товар: Стандарден-палети
Цена : -

Дополнителна информација


Валидност на понудата

Валидна до : Натоварен

Покажување на карта

покажи карта

Offer category: Понуди за товари, Меѓународни превози, Копнен транспорт

FREIGHT EXCHANGE- INTERNATIONAL LOAD/CARGO OFFER № 49482069 - ТОВАРОТ СЕ ТОВАРИ ОД 262 21 PATRA, ГРЦИЈА И СЕ РАСТОВАРА ВО 01100 VILNIUS, ЛИТВАНИЈАКлучни зборови: меѓународен товар за Ладилник од 262 21 Patra, меѓународен товар за Ладилник до 01100 Vilnius, меѓународен товар за Ладилник од  , меѓународен товар за Ладилник до  , меѓународен товар за Ладилник от Грција, меѓународен товар за Ладилник од Балкански полуостров, меѓународен товар за Ладилник од Европска унија(ЕУ), меѓународен товар за Ладилник од Јужна Европа, меѓународен товар за Ладилник од Европа, меѓународен товар за Ладилник до Литванија, меѓународен товар за Ладилник до Крајбалтички, меѓународен товар за Ладилник до Европска унија(ЕУ), меѓународен товар за Ладилник до Северна Европа, меѓународен товар за Ладилник до Европа, Понуди на превози- Patra, Понуди на превози- Vilnius, Понуди на превози-  , Понуди на превози-  , Понуди на превози- Грција, Понуди на превози- Литванија, Понуди на превози


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

omsan lojistik  a.Ş. logo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Ankara,
Држава:TR - Турција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET