ВО АРВИВАТА ТОВАР ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ № 422962 Tbilisi, - Kraków, Полска

Објавено на :
Број прегледи: 507

Се товари од
Georgia
Tbilisi
Се растовара во

Пунктови за товар: 1
Подготвен за товарање: Натоварен
Пунктови за растовар: 1
Рок на испорака: 30.01.2011  

Лице за контакт

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 80-344, Gdańsk
Држава: Полска
Информација за фирмите кои што имаат објавени понуди може да биде прегледана само од регистрирани корисници на транспортната берза.. За да видите кој ја има објавено оваа понуда, најавете се со корисничкото име и лозинка или регистирајте се на сајтот.

Регистрирај се!КОРИСНИЧКИ ВЛЕЗ

Заборавена лозинката ?   или   РЕГИСТРИРАЈ СЕ


Камион

Камион: Ладилник Ладилник
Должина: -
Тежина : 20.0t
Обем: -

Дополнителна информација

Вид на товар:
Цена : do uzgodnienia

Дополнителна информација

Pilnie poszukujemy odpowiedzialnego przewoźnika na stale dostawy wina do Polski z Gruzji - załadunek w winiarni, dojazd do poru Poti - dalej promem do Ukrainy i docelowo do magazynu w KRAKOWIE


Валидност на понудата

Валидна до : Натоварен


Offer category: Понуди за товари, Меѓународни превози, Копнен транспорт

FREIGHT EXCHANGE- INTERNATIONAL LOAD/CARGO OFFER № 422962 - ТОВАРОТ СЕ ТОВАРИ ОД TBILISI,   И СЕ РАСТОВАРА ВО 31752 KRAKÓW, ПОЛСКАКлучни зборови: меѓународен товар за Ладилник до 30-001 Kraków, меѓународен товар за Ладилник од  , меѓународен товар за Ладилник до  , меѓународен товар за Ладилник от  , меѓународен товар за Ладилник до Полска, меѓународен товар за Ладилник до Източна Европа, меѓународен товар за Ладилник до Европска унија(ЕУ), меѓународен товар за Ладилник до Европа, Понуди на превози- Kraków, Понуди на превози-  , Понуди на превози-  , Понуди на превози- Полска, Понуди на превози


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.

CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET