ВО АРВИВАТА ТОВАР ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ № 49482067 Gebze, Турција - Kyiv, Украина

Објавено на :
Број прегледи: 36

Се товари од
Се растовара во

Пунктови за товар: 1
Подготвен за товарање: Натоварен
Пунктови за растовар: 1
Рок на испорака: 28.04.2017  

Лице за контакт

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Град: , Istanbul
Држава: Турција
Информација за фирмите кои што имаат објавени понуди може да биде прегледана само од регистрирани корисници на транспортната берза.. За да видите кој ја има објавено оваа понуда, најавете се со корисничкото име и лозинка или регистирајте се на сајтот.

Регистрирај се!КОРИСНИЧКИ ВЛЕЗ

Заборавена лозинката ?   или   РЕГИСТРИРАЈ СЕ

Комплектен товар !!!


Камион

Камион: Цистерна / tank container
Должина: 13.6m
Тежина : 24.0t
Обем: -
ADR :


Дополнителна информација

Вид на товар: Стандарден-палети
Цена : -

Дополнителна информација


Валидност на понудата

Валидна до : Натоварен

Покажување на карта

покажи карта

Offer category: Понуди за товари, Меѓународни превози, Копнен транспорт

FREIGHT EXCHANGE- INTERNATIONAL LOAD/CARGO OFFER № 49482067 - ТОВАРОТ СЕ ТОВАРИ ОД 41400 GEBZE, ТУРЦИЈА И СЕ РАСТОВАРА ВО 01001 KYIV, УКРАИНАКлучни зборови: меѓународен товар за Цистерна / tank container од 41400 Gebze, меѓународен товар за Цистерна / tank container до 01001 Kyiv, меѓународен товар за Цистерна / tank container од  , меѓународен товар за Цистерна / tank container до  , меѓународен товар за Цистерна / tank container от Турција, меѓународен товар за Цистерна / tank container од Балкански полуостров, меѓународен товар за Цистерна / tank container од Југозападна Азија, меѓународен товар за Цистерна / tank container од Јужна Европа, меѓународен товар за Цистерна / tank container од Југозападна Азия, меѓународен товар за Цистерна / tank container од Европа, меѓународен товар за Цистерна / tank container од Азија, меѓународен товар за Цистерна / tank container до Украина, меѓународен товар за Цистерна / tank container до Източна Европа, меѓународен товар за Цистерна / tank container до Европа, Понуди на превози- Gebze, Понуди на превози- Kyiv, Понуди на превози-  , Понуди на превози-  , Понуди на превози- Турција, Понуди на превози- Украина, Понуди на превози


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

omsan lojistik  a.Ş. logo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Ankara,
Држава:TR - Турција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET