ВО АРВИВАТА КАМИОН ЗА ВНАТРЕШЕН ТРАНСПОРТ № 49963731 Скопје, Македонија - Охрид, Македонија

Објавено на :
Број прегледи: 4

Се товари од
Се растовара во

Подготвен за товарање: Натоварен
 

Лице за контакт

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Skopj, Скопје
Држава: Македонија
Информација за фирмите кои што имаат објавени понуди може да биде прегледана само од регистрирани корисници на транспортната берза.. За да видите кој ја има објавено оваа понуда, најавете се со корисничкото име и лозинка или регистирајте се на сајтот.

Регистрирај се!КОРИСНИЧКИ ВЛЕЗ

Заборавена лозинката ?   или   РЕГИСТРИРАЈ СЕ

Комплектен товар !!!


Детали за камионот

Камион: Полуприколка со церада
Должина: 6.0m
Носивост: 9.0t
Обем: 37m³


Дополнителна информација

Вид на товар:
Цена : -

Дополнителна информација

Organizirame transport na relacija:Skopje-Oxrid-Skopje, -So kamion 9t-6m-37m3 -So kamion 24t-dolzina:13.60,obem:93m3 -So kombe 1.350kg. -So pikap 620kg.,Transportot ke patuva bezbedno brzo i udobno za drugi destinacii cena po dogovor rezervacii POSPROMET TRANSPORT I LOGISTIKA UL.PUSKINOVA BR.******* 1000-SKOPJE,MACEDONIA MOB.************-GORAN- UPRAVITEL-TRANSPORT E-MAIL:GORAN_POSPROMET@YAHOO.COM MOB.**********-DUSAN-KOMERCIJALIST-TRANSPORT E-MAIL:DUSAN_POSPROMET@YAHOO.COM


Валидност на понудата

Валидна до : Натоварен

Покажување на карта

покажи карта

Offer category: Понуди на камиони, Внатрешни превози, Копнен транспорт

FREIGHT EXCHANGE- DOMESTIC TRANSPORTATION TRUCK OFFER № 49963731 - СЛОБОДЕН КАМИОН СЕ ТОВАРИ ОД 10- СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈА И СЕ РАСТОВАРА ВО 60- ОХРИД, МАКЕДОНИЈАКлучни зборови: камион Полуприколка со церада за внатрешен превоз од  , камион Полуприколка со церада за внатрешен превоз до  , камион Полуприколка со церада за внатрешен превоз во Македонија, Понуди на превози-  , Понуди на превози- Македонија, Понуди на превози


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Porth,
Држава:GB - Велика Британија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET