ВО АРВИВАТА КАМИОН ЗА ВНАТРЕШЕН ТРАНСПОРТ № 50466489 Скопје, Македонија - , Македонија

Објавено на :
Број прегледи: 1

Се товари од
Се растовара во
MK

Подготвен за товарање: 11.01.2018
 

Лице за контакт

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 1000, Скопје
Држава: Македонија
Информација за фирмите кои што имаат објавени понуди може да биде прегледана само од регистрирани корисници на транспортната берза.. За да видите кој ја има објавено оваа понуда, најавете се со корисничкото име и лозинка или регистирајте се на сајтот.

Регистрирај се!КОРИСНИЧКИ ВЛЕЗ

Заборавена лозинката ?   или   РЕГИСТРИРАЈ СЕ

Комплектен товар !!!


Детали за камионот

Камион: Комбе
Должина: 3.0m
Носивост: 1.0t
Обем: 12m³


Дополнителна информација

Вид на товар:
Цена : -

Дополнителна информација

1320 kg capacity 4 EUR pallets 12.2 cm3 Nosivost 1320 kg., kapacitet 4 EURO palete, Gabaritne dimenzije: 12,2 cm3, L 3,5 - B 1,8 - H 1,9.


Валидност на понудата

Валидна до : 31 Jan 2018


Offer category: Понуди на камиони, Внатрешни превози, Копнен транспорт

FREIGHT EXCHANGE- DOMESTIC TRANSPORTATION TRUCK OFFER № 50466489 - СЛОБОДЕН КАМИОН СЕ ТОВАРИ ОД 10- СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈА И СЕ РАСТОВАРА ВО  , МАКЕДОНИЈАКлучни зборови: камион Комбе за внатрешен превоз од  , камион Комбе за внатрешен превоз во Македонија, Понуди на превози-  , Понуди на превози- Македонија, Понуди на превози


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.

CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET