ВО АРВИВАТА КАМИОН ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ № 49988935 Warsaw, Полска - Baku, Азејберџан

Објавено на :
Број прегледи: 2

Се товари од
Се растовара во

Подготвен за товарање: Натоварен
 

Лице за контакт

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Град: , Rovnoye
Држава: Украина
Информација за фирмите кои што имаат објавени понуди може да биде прегледана само од регистрирани корисници на транспортната берза.. За да видите кој ја има објавено оваа понуда, најавете се со корисничкото име и лозинка или регистирајте се на сајтот.

Регистрирај се!КОРИСНИЧКИ ВЛЕЗ

Заборавена лозинката ?   или   РЕГИСТРИРАЈ СЕ

Комплектен товар !!!


Детали за камионот

Камион: Полуприколка
Должина: 13.6m
Носивост: 26.0t
Обем: -


Дополнителна информација

Вид на товар:
Цена : -

Дополнителна информација


Валидност на понудата

Валидна до : Натоварен

Покажување на карта

покажи карта

Offer category: Понуди на камиони, Меѓународни превози, Копнен транспорт

FREIGHT EXCHANGE- INTERNATIONAL TRANSPORTATION TRUCK/TIR OFFER № 49988935 - СЛОБОДЕН КАМИОН СЕ ТОВАРИ ОД 00- WARSAW, ПОЛСКА И СЕ РАСТОВАРА ВО AZ10- BAKU, АЗЕЈБЕРЏАНКлучни зборови: камион Полуприколка за меѓународен превоз од  , камион Полуприколка за меѓународен превоз до  , камион Полуприколка за меѓународен превоз од Полска, камион Полуприколка за меѓународен превоз од Източна Европа, камион Полуприколка за меѓународен превоз од Европска унија(ЕУ), камион Полуприколка за меѓународен превоз од Европа, камион Полуприколка за меѓународен превоз до Азејберџан, камион Полуприколка за меѓународен превоз до Кавказ, камион Полуприколка за меѓународен превоз до Југозападна Азия, камион Полуприколка за меѓународен превоз до Азија, Понуди на превози-  , Понуди на превози-  , Понуди на превози- Полска, Понуди на превози- Азејберџан, Понуди на превози


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

belisar d.o.o. logo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: Brcko,
Држава:BA - Босна и Херцеговина


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET