КАМИОН ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ № 50610109 Budapest, Унгарија - Izmir, Турција

Објавено на :
Број прегледи: 2

Се товари од
Се растовара во

Подготвен за товарање: 22.02.2018
 

Лице за контакт

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 75400, Zvornik
Држава: Босна и Херцеговина
Информација за фирмите кои што имаат објавени понуди може да биде прегледана само од регистрирани корисници на транспортната берза.. За да видите кој ја има објавено оваа понуда, најавете се со корисничкото име и лозинка или регистирајте се на сајтот.

Регистрирај се!КОРИСНИЧКИ ВЛЕЗ

Заборавена лозинката ?   или   РЕГИСТРИРАЈ СЕ

Комплектен товар !!!


Детали за камионот

Камион: Мега
Должина: 13.6m
Носивост: 24.0t
Обем: -
ADR :


Дополнителна информација

Вид на товар:
Цена : -

Дополнителна информација


Валидност на понудата

Валидна до : 28 Feb 2018

Покажување на карта

покажи карта

Offer category: Понуди на камиони, Меѓународни превози, Копнен транспорт

FREIGHT EXCHANGE- INTERNATIONAL TRANSPORTATION TRUCK/TIR OFFER № 50610109 - СЛОБОДЕН КАМИОН СЕ ТОВАРИ ОД 10- BUDAPEST, УНГАРИЈА И СЕ РАСТОВАРА ВО 35- IZMIR, ТУРЦИЈАКлучни зборови: камион Мега за меѓународен превоз од  , камион Мега за меѓународен превоз до  , камион Мега за меѓународен превоз од Унгарија, камион Мега за меѓународен превоз од Източна Европа, камион Мега за меѓународен превоз од Европска унија(ЕУ), камион Мега за меѓународен превоз од Европа, камион Мега за меѓународен превоз до Турција, камион Мега за меѓународен превоз до Балкански полуостров, камион Мега за меѓународен превоз до Југозападна Азија, камион Мега за меѓународен превоз до Јужна Европа, камион Мега за меѓународен превоз до Југозападна Азия, камион Мега за меѓународен превоз до Европа, камион Мега за меѓународен превоз до Азија, Понуди на превози-  , Понуди на превози-  , Понуди на превози- Унгарија, Понуди на превози- Турција, Понуди на превози


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.

CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET