ВО АРВИВАТА КАМИОН ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ № 49989385 Skopje, Македонија - Vicenza, Италија

Објавено на :
Број прегледи: 1

Се товари од
Се растовара во

Подготвен за товарање: Натоварен
 

Лице за контакт

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: ,
Држава: Македонија
Информација за фирмите кои што имаат објавени понуди може да биде прегледана само од регистрирани корисници на транспортната берза.. За да видите кој ја има објавено оваа понуда, најавете се со корисничкото име и лозинка или регистирајте се на сајтот.

Регистрирај се!КОРИСНИЧКИ ВЛЕЗ

Заборавена лозинката ?   или   РЕГИСТРИРАЈ СЕ


Детали за камионот

Камион: Мега
Должина: 3.0m
Носивост: 7.0t
Обем: -

Дополнителна информација

Вид на товар:
Цена : -

Дополнителна информација


Валидност на понудата

Валидна до : Натоварен

Покажување на карта

покажи карта

Offer category: Понуди на камиони, Меѓународни превози, Копнен транспорт

FREIGHT EXCHANGE- INTERNATIONAL TRANSPORTATION TRUCK/TIR OFFER № 49989385 - СЛОБОДЕН КАМИОН СЕ ТОВАРИ ОД 10 SKOPJE, МАКЕДОНИЈА И СЕ РАСТОВАРА ВО 36 VICENZA, ИТАЛИЈАКлучни зборови: камион Мега за меѓународен превоз од 1000 Скопје, камион Мега за меѓународен превоз до 36026 Vicenza, камион Мега за меѓународен превоз од  , камион Мега за меѓународен превоз до  , камион Мега за меѓународен превоз од Македонија, камион Мега за меѓународен превоз од Балкански полуостров, камион Мега за меѓународен превоз од Източна Европа, камион Мега за меѓународен превоз од држави от поранешна Југославија, камион Мега за меѓународен превоз од Јужна Европа, камион Мега за меѓународен превоз од Европа, камион Мега за меѓународен превоз до Италија, камион Мега за меѓународен превоз до Европска унија(ЕУ), камион Мега за меѓународен превоз до Јужна Европа, камион Мега за меѓународен превоз до Европа, Понуди на превози- Скопје, Понуди на превози- Vicenza, Понуди на превози-  , Понуди на превози-  , Понуди на превози- Македонија, Понуди на превози- Италија, Понуди на превози


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.

CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET