ВО АРВИВАТА КАМИОН ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ № 49989429 Veria, Грција - , Унгарија

Објавено на :
Број прегледи: 1

Се товари од
Се растовара во
HU

Подготвен за товарање: Натоварен
 

Лице за контакт

Категорија на фирмата: Други
Град: 1480, Гевгелија
Држава: Македонија
Информација за фирмите кои што имаат објавени понуди може да биде прегледана само од регистрирани корисници на транспортната берза.. За да видите кој ја има објавено оваа понуда, најавете се со корисничкото име и лозинка или регистирајте се на сајтот.

Регистрирај се!КОРИСНИЧКИ ВЛЕЗ

Заборавена лозинката ?   или   РЕГИСТРИРАЈ СЕ

Комплектен товар !!!


Детали за камионот

Камион: Ладилник Ладилник
Должина: 13.6m
Носивост: 22.0t
Обем: -


Дополнителна информација

Вид на товар:
Цена : -

Дополнителна информација

ima 33 paleti za razmena i termolenta


Валидност на понудата

Валидна до : Натоварен


Offer category: Понуди на камиони, Меѓународни превози, Копнен транспорт

FREIGHT EXCHANGE- INTERNATIONAL TRANSPORTATION TRUCK/TIR OFFER № 49989429 - СЛОБОДЕН КАМИОН СЕ ТОВАРИ ОД 59- VERIA, ГРЦИЈА И СЕ РАСТОВАРА ВО  , УНГАРИЈАКлучни зборови: камион Ладилник за меѓународен превоз од  , камион Ладилник за меѓународен превоз од Грција, камион Ладилник за меѓународен превоз од Балкански полуостров, камион Ладилник за меѓународен превоз од Европска унија(ЕУ), камион Ладилник за меѓународен превоз од Јужна Европа, камион Ладилник за меѓународен превоз од Европа, камион Ладилник за меѓународен превоз до Унгарија, камион Ладилник за меѓународен превоз до Източна Европа, камион Ладилник за меѓународен превоз до Европска унија(ЕУ), камион Ладилник за меѓународен превоз до Европа, Понуди на превози-  , Понуди на превози- Грција, Понуди на превози- Унгарија, Понуди на превози


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.

CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET