ВО АРВИВАТА КАМИОН ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ № 49989303 Podgorica, Црна Гора - , Босна и Херцеговина

Објавено на :
Број прегледи: 1

Се товари од
Се растовара во
BA

Подготвен за товарање: Натоварен
 

Лице за контакт

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: , Podgorica
Држава: Црна Гора
Информација за фирмите кои што имаат објавени понуди може да биде прегледана само од регистрирани корисници на транспортната берза.. За да видите кој ја има објавено оваа понуда, најавете се со корисничкото име и лозинка или регистирајте се на сајтот.

Регистрирај се!КОРИСНИЧКИ ВЛЕЗ

Заборавена лозинката ?   или   РЕГИСТРИРАЈ СЕ

Комплектен товар !!!


Детали за камионот

Камион: Специјализиран камион
Должина: 7.0m
Носивост: 6.0t
Обем: 42m³


Дополнителна информација

Вид на товар:
Цена : -

Дополнителна информација


Валидност на понудата

Валидна до : Натоварен


Offer category: Понуди на камиони, Меѓународни превози, Копнен транспорт

FREIGHT EXCHANGE- INTERNATIONAL TRANSPORTATION TRUCK/TIR OFFER № 49989303 - СЛОБОДЕН КАМИОН СЕ ТОВАРИ ОД 81- PODGORICA, ЦРНА ГОРА И СЕ РАСТОВАРА ВО  , БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНАКлучни зборови: камион Специјализиран камион за меѓународен превоз од  , камион Специјализиран камион за меѓународен превоз од Црна Гора, камион Специјализиран камион за меѓународен превоз од Балкански полуостров, камион Специјализиран камион за меѓународен превоз од Јужна Европа, камион Специјализиран камион за меѓународен превоз од Европа, камион Специјализиран камион за меѓународен превоз до Босна и Херцеговина, камион Специјализиран камион за меѓународен превоз до Балкански полуостров, камион Специјализиран камион за меѓународен превоз до Јужна Европа, камион Специјализиран камион за меѓународен превоз до Европа, Понуди на превози-  , Понуди на превози- Црна Гора, Понуди на превози- Босна и Херцеговина, Понуди на превози


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.

CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET