ТРГОВСКА ФИРМА / ПРОИЗВОДИТЕЛ, ID 558518 "AGA-CAVAD" KFM

Број прегледи: 22

"Aga-Cavad" kfm, ID 558518Град: Baku,
Држава:AZ - Азејберџан
Адреса: M.Hadi 65/93
Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
Датум на регистрација во системот: 14 Apr 2015
Телефон : +994-12-379****
Телефон 2: ****
Факс: +994-12-379****
WEB сајт:

МЕЃУНАРОДНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО "AGA-CAVAD" KFM ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


транспорт- Европа

превоз на стоки- Европа - Кавказ

превоз на стоки- Европа - Југозападна Азија

превоз на стоки- Европа - Източна Европа

транспорт- Азија

превоз на стоки- Азија - Кавказ

превоз на стоки- Азија - Југозападна Азија

превоз на стоки- Азија - Източна Азија


ВНАТРЕШНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО "AGA-CAVAD" KFM ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


 

ТРАНСПОРТНИ И ЛОГИСТИЧКИ УСЛУГИ, ИЗВРШЕНИ ОД "AGA-CAVAD" KFMВИДОВИ НА ТРАНСПОРТ, ИЗВРШУВАНИ ОД "AGA-CAVAD" KFM


Копнен транспорт

"AGA-CAVAD" KFM - ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИЗа компанијата

20 senedir kozmetik uretiyoruz. bazi hazir mamuller de ithal eder satariz. 


Дополнителна информација

 

"AGA-CAVAD" KFM - ЛИЦА ЗА КОНТАКТmrs. Cavahir ********* , Patron

Директен телефон: +994-12-379****
GSM: +994-55-787****
Факс: ****
Јазици за контакт: English, Türkçe, Русский, Azərbaycan
user photo


"Aga-Cavad" kfm - Клучни зборови: "Aga-Cavad" kfm, Трговски фирми производители, Трговски фирми производители в Baku, Трговски фирми производители в, Трговски фирми производители в Азејберџан, транспортни фирми во Baku, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Азејберџан, транспортни фирми Кавказ, транспортни фирми Југозападна Азия, транспортни фирми Азија

ТРГОВСКИ ФИРМИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ - Baku, , АзејберџанКатегорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
Град: Baku,
Држава:AZ - Азејберџан

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
Град: Baku,
Држава:AZ - Азејберџан

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
Град: Baku,
Држава:AZ - Азејберџан

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
Град: Baku,
Држава:AZ - Азејберџан

horoz lojİstİk kargo hİzmetlerİ ve tİc. a.Ş. logo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 34850 Istanbul,
Држава:TR - Турција

gÜrallar kİremİt turİzm ve madencİlİk a.Ş. logo

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Град: 43000 Kutahya,
Држава:TR - Турција

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Dobrich,
Држава:BG - Бугарија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET