ТРАНСПОРТНА ФИРМА / ПРЕВОЗНИК, ID 942257 " ZSAKI - TRANS BT."

Број прегледи: 27

" Zsaki - Trans Bt.", ID 942257Град: 6422 Tompa,
Држава:HU - Унгарија
Адреса: Jokai u. 5
Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Датум на регистрација во системот: 26 Feb 2009
Телефон : 36-20-266****
Телефон 2: 381-63-52****
Факс: 381-24-53****
WEB сајт:

МЕЃУНАРОДНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО " ZSAKI - TRANS BT." ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


транспорт- Европа

превоз на стоки- Европа - Европска унија(ЕУ)


ВНАТРЕШНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО " ZSAKI - TRANS BT." ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


 

ВИДОВИ НА ТРАНСПОРТ, ИЗВРШУВАНИ ОД " ZSAKI - TRANS BT."


Копнен транспорт

" ZSAKI - TRANS BT." - ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИЗа компанијата

rakterek 13,6 x 2,45 x 2,8 


Дополнителна информација

 

" ZSAKI - TRANS BT." - ЛИЦА ЗА КОНТАКТmr. Csaba ***** , direktor

Директен телефон: 36-20-266****
GSM: 36-20-266****
Факс: 381-24-53****
Јазици за контакт: Français, Magyar, Hrvatski
user photo


" Zsaki - Trans Bt." - Клучни зборови: " Zsaki - Trans Bt.", Транспортни фирми / Превозници, Транспортни фирми / Превозници в 6422 Tompa, Транспортни фирми / Превозници в, Транспортни фирми / Превозници в Унгарија, транспортни фирми во 6422 Tompa, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Унгарија, транспортни фирми Източна Европа, транспортни фирми Европска унија(ЕУ), транспортни фирми Европа

ТРАНСПОРТНИ ФИРМИ / ПРЕВОЗНИЦИ - , УнгаријаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Tompa,
Држава:HU - Унгарија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 6100 Kiskunfelegyhaza,
Држава:HU - Унгарија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 6087 Dunavecse,
Држава:HU - Унгарија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 6333 Dunaszentbenedek,
Држава:HU - УнгаријаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Užice,
Држава:RS - СрбијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Ivanjica,
Држава:RS - Србија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

belisar d.o.o. logo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: Brcko,
Држава:BA - Босна и Херцеговина


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET