ТРАНСПОРТНА ФИРМА / ПРЕВОЗНИК, ID 515187 "AVTOBAN" LTD

Број прегледи: 4

"Avtoban" ltd, ID 515187Град: 04071 Kyiv,
Држава:UA - Украина
Адреса: str. Nyzhniy Val, 39
Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Датум на регистрација во системот: 02 Mar 2007
Телефон : 380-44-501****
Телефон 2: 380-50-583****
Факс: 380-44-531****
WEB сајт: autoban_kiev@mail.ru

МЕЃУНАРОДНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО "AVTOBAN" LTD ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


транспорт- Европа

превоз на стоки- Европа - Европска унија(ЕУ)

превоз на стоки- Европа - Източна Европа


ВНАТРЕШНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО "AVTOBAN" LTD ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


 

ВИДОВИ НА ТРАНСПОРТ, ИЗВРШУВАНИ ОД "AVTOBAN" LTD


Копнен транспорт

"AVTOBAN" LTD - ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИЗа компанијата

 


Дополнителна информација

 

"AVTOBAN" LTD - ЛИЦА ЗА КОНТАКТmr. Dolenko , manager

Директен телефон: 380-44-501****
GSM: 380-50-583****
Факс: 380-44-531****
Јазици за контакт: English, Русский, Polski, Українська
user photo


"Avtoban" ltd - Клучни зборови: "Avtoban" ltd, Транспортни фирми / Превозници, Транспортни фирми / Превозници в 01001 Kyiv, Транспортни фирми / Превозници в, Транспортни фирми / Превозници в Украина, транспортни фирми во 04071 Kiev, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Украина, транспортни фирми Източна Европа, транспортни фирми Европа

ТРАНСПОРТНИ ФИРМИ / ПРЕВОЗНИЦИ - 04071 Kyiv, , УкраинаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Kyiv,
Држава:UA - Украина

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Kyiv,
Држава:UA - Украина

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Kyiv,
Држава:UA - Украина

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Kyiv,
Држава:UA - УкраинаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Dobrich,
Држава:BG - БугаријаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Bozuyuk,
Држава:TR - Турција

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

belisar d.o.o. logo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: Brcko,
Држава:BA - Босна и Херцеговина


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET