ТРАНСПОРТНА ФИРМА / ПРЕВОЗНИК, ID 816007 "AUTOPREVOZNIK" RADOVAN ĆURČIN

Број прегледи: 32

"Autoprevoznik" Radovan Ćurčin, ID 816007Град: 23300 Bašaid,
Држава:RS - Србија
Адреса: Put za pristanište 5
Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Датум на регистрација во системот: 12 Apr 2008
Телефон : 381-63-53****
Телефон 2: 3****
Факс: 381-230-44****
WEB сајт:

МЕЃУНАРОДНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО "AUTOPREVOZNIK" RADOVAN ĆURČIN ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


транспорт- Европа

превоз на стоки- Европа - Европска унија(ЕУ)

превоз на стоки- Европа - Източна Европа


ВНАТРЕШНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО "AUTOPREVOZNIK" RADOVAN ĆURČIN ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


 

ВИДОВИ НА ТРАНСПОРТ, ИЗВРШУВАНИ ОД "AUTOPREVOZNIK" RADOVAN ĆURČIN


Копнен транспорт

"AUTOPREVOZNIK" RADOVAN ĆURČIN - ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИЗа компанијата

 


Дополнителна информација

 

"AUTOPREVOZNIK" RADOVAN ĆURČIN - ЛИЦА ЗА КОНТАКТmr. Radovan ****** , Vlasnik

Директен телефон: 381-63-53****
GSM: 381-63-53****
Факс: 381-230-44****
Јазици за контакт:
user photo


"Autoprevoznik" Radovan Ćurčin - Клучни зборови: "Autoprevoznik" Radovan Ćurčin, Транспортни фирми / Превозници, Транспортни фирми / Превозници в 23316 Bašaid, Транспортни фирми / Превозници в, Транспортни фирми / Превозници в Србија, транспортни фирми во 23300 Kikinda, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Србија, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Източна Европа, транспортни фирми држави от поранешна Југославија, транспортни фирми Јужна Европа, транспортни фирми Европа

ТРАНСПОРТНИ ФИРМИ / ПРЕВОЗНИЦИ - 23300 Bašaid, , СрбијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 23328 Bašaid,
Држава:RS - Србија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 23300 Bašaid,
Држава:RS - Србија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 23300 Bašaid,
Држава:RS - Србија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 23300 Bašaid,
Држава:RS - СрбијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Ivanjica,
Држава:RS - СрбијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Užice,
Држава:RS - Србија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

belisar d.o.o. logo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: Brcko,
Држава:BA - Босна и Херцеговина


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET