ТРАНСПОРТНА ФИРМА / ПРЕВОЗНИК, ID 110162 " SKANCARGOLINE"

Број прегледи: 81

" SKANCARGOLINE", ID 110162Град: 185509 Petrozavodsk,
Држава:RU - Русија
Адреса: ул. Заводская 5 оф 11
Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Датум на регистрација во системот: 30 Nov 2007
Телефон : 7-911-790****
Телефон 2: 7-911-662****
Факс: 7-8142-78****
WEB сајт:

МЕЃУНАРОДНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО " SKANCARGOLINE" ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


транспорт- Европа

превоз на стоки- Европа - Европска унија(ЕУ)

превоз на стоки- Европа - Кавказ

транспорт- Азија

превоз на стоки- Азија - Кавказ


ВНАТРЕШНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО " SKANCARGOLINE" ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


 

ВИДОВИ НА ТРАНСПОРТ, ИЗВРШУВАНИ ОД " SKANCARGOLINE"


Копнен транспорт

" SKANCARGOLINE" - ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИЗа компанијата

Заинтересованы в постоянных загрузках по Скандинавии. 


Дополнителна информација

 

" SKANCARGOLINE" - ЛИЦА ЗА КОНТАКТmr. Johansson ***** , direktor

Директен телефон: 7-8142-74****
GSM: 7-911-662****
Факс: 7-8142-74****
Јазици за контакт: English, Русский
user photo


" SKANCARGOLINE" - Клучни зборови: " SKANCARGOLINE", Транспортни фирми / Превозници, Транспортни фирми / Превозници в 185000 Petrozavodsk, Транспортни фирми / Превозници в, Транспортни фирми / Превозници в Русија, транспортни фирми во 185509 Петрозаводск, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Русија, транспортни фирми Кавказ, транспортни фирми Северна Азија, транспортни фирми Европа, транспортни фирми Азија

ТРАНСПОРТНИ ФИРМИ / ПРЕВОЗНИЦИ - , РусијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 185030 Petrozavodsk,
Држава:RU - Русија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 185000 Petrozavodsk,
Држава:RU - Русија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 185030 Petrozavodsk,
Држава:RU - Русија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 185000 Petrozavodsk,
Држава:RU - РусијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Atyrau,
Држава:KZ - КазаџстанКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Adana,
Држава:TR - Турција

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

belisar d.o.o. logo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: Brcko,
Држава:BA - Босна и Херцеговина


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET