ТРАНСПОРТНА ФИРМА / ПРЕВОЗНИК, ID 485938 "ARGILACONS" SRL

Број прегледи: 8

"Argilacons" SRL, ID 485938Град: 2062 Chişinău,
Држава:MD - Молдова
Адреса: str. Petricani, 21
Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Датум на регистрација во системот: 10 Nov 2007
Телефон : 373-6-931****
Телефон 2: 3****
Факс: 373-22-40****
WEB сајт:

МЕЃУНАРОДНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО "ARGILACONS" SRL ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


транспорт- Европа

превоз на стоки- Европа - Европска унија(ЕУ)

превоз на стоки- Европа - Източна Европа


ВНАТРЕШНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО "ARGILACONS" SRL ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


 

ВИДОВИ НА ТРАНСПОРТ, ИЗВРШУВАНИ ОД "ARGILACONS" SRL


Копнен транспорт

"ARGILACONS" SRL - ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИЗа компанијата

 


Дополнителна информација

 

"ARGILACONS" SRL - ЛИЦА ЗА КОНТАКТmr. Andrian ****** , manager

Директен телефон: 373-6-931****
GSM: 373-6-931****
Факс: 373-22-40****
Јазици за контакт: English, Русский, Română
user photo


"Argilacons" SRL - Клучни зборови: "Argilacons" SRL, Транспортни фирми / Превозници, Транспортни фирми / Превозници в 2000 Chişinău, Транспортни фирми / Превозници в, Транспортни фирми / Превозници в Молдова, транспортни фирми во 2062 Chisinau, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Молдова, транспортни фирми Източна Европа, транспортни фирми Европа

ТРАНСПОРТНИ ФИРМИ / ПРЕВОЗНИЦИ - 2062 Chişinău, , МолдоваКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Chişinău,
Држава:MD - Молдова

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 2000 Chişinău,
Држава:MD - Молдова

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 2032 Chişinău,
Држава:MD - Молдова

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Chişinău,
Држава:MD - Молдова

limanlı lojistik hizmetleri san.tic.ltd.sti. logo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 35000 Izmir,
Држава:TR - ТурцијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Užice,
Држава:RS - Србија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

belisar d.o.o. logo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: Brcko,
Држава:BA - Босна и Херцеговина


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET