ТРАНСПОРТНА ФИРМА / ПРЕВОЗНИК, ID 107394 "ANOVIX-GRUP"SRL

Број прегледи: 4

"ANOVIX-GRUP"SRL, ID 107394Град: 277060 ,
Држава:MD - Молдова
Адреса: Kuza Vode 44 / КУЗА ВОДЭ 44
Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Датум на регистрација во системот: 29 Apr 2010
Телефон : 373-22-66****
Телефон 2: 3****
Факс: 373-22-56****
WEB сајт:

МЕЃУНАРОДНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО "ANOVIX-GRUP"SRL ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


транспорт- Европа

превоз на стоки- Европа - Източна Европа


ВИДОВИ НА ТРАНСПОРТ, ИЗВРШУВАНИ ОД "ANOVIX-GRUP"SRL


Копнен транспорт

"ANOVIX-GRUP"SRL - ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИЗа компанијата

 


Дополнителна информација

 

"ANOVIX-GRUP"SRL - ЛИЦА ЗА КОНТАКТmr. Кузнецов ******* , экспедитор

Директен телефон: 373-22-66****
GSM: 373-79-35****
Факс: 373-22-56****
Јазици за контакт: Русский
user photo


"ANOVIX-GRUP"SRL - Клучни зборови: "ANOVIX-GRUP"SRL, Транспортни фирми / Превозници, Транспортни фирми / Превозници в, Транспортни фирми / Превозници в Молдова, транспортни фирми во 277060 Chisinau / КИШИНЕВ, транспортни фирми во Молдова, транспортни фирми Източна Европа, транспортни фирми Европа

ТРАНСПОРТНИ ФИРМИ / ПРЕВОЗНИЦИ - МолдоваКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 2071 Chişinău,
Држава:MD - Молдова

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: MD 2002 Ciorescu,
Држава:MD - Молдова

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 3100
Држава:MD - Молдова

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 502068 Chişinău,
Држава:MD - Молдова

horoz lojİstİk kargo hİzmetlerİ ve tİc. a.Ş. logo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 34850 Istanbul,
Држава:TR - ТурцијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Dobrich,
Држава:BG - Бугарија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

belisar d.o.o. logo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: Brcko,
Држава:BA - Босна и Херцеговина


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET