ТРАНСПОРТНА ФИРМА / ПРЕВОЗНИК, ID 156073 ALBA TRANS DOOEL

Број прегледи: 279

ALBA TRANS DOOEL, ID 156073Град: 1300 Куманово, 13- Куманово
Држава:MK - Македонија
Адреса: ul. Bratstvo Edinstvo 1
Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Датум на регистрација во системот: 03 Jun 2008
Телефон : 389-31-41****
Телефон 2: 389-31-41****
Факс: 389-31-41****
WEB сајт: www.albatrans.com.mk

МЕЃУНАРОДНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО ALBA TRANS DOOEL ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


транспорт- Европа

превоз на стоки- Европа - Европска унија(ЕУ)

превоз на стоки- Европа - Југозападна Азија

превоз на стоки- Европа - Източна Европа

превоз на стоки- Европа - Јужна Европа

превоз на стоки- Европа - Западна Европа

транспорт- Азија

превоз на стоки- Азија - Југозападна Азија


ВНАТРЕШНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО ALBA TRANS DOOEL ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


13- Куманово

АВТОПАРК НА ALBA TRANS DOOEL (БРОЈ ПО ВИД КАМИОН)


  • Полуприколка со церада: 3
  • Полуприколка платформа: 3

ВИДОВИ НА ТРАНСПОРТ, ИЗВРШУВАНИ ОД ALBA TRANS DOOEL


Копнен транспорт

ALBA TRANS DOOEL - ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИЗа компанијата

 


Дополнителна информација

 

ALBA TRANS DOOEL - ЛИЦА ЗА КОНТАКТmr. Halit , menager

Директен телефон: 389-31-416****
GSM: 389-70-38****
Факс: 389-31-416****
Јазици за контакт: Български, English, Türkçe, Српски, Македонски, Hrvatski, Русский, Deutsch, Italiano, Slovenščina / Slovenian
mr. Halit , menager


ALBA TRANS DOOEL - Клучни зборови: ALBA TRANS DOOEL, Транспортни фирми / Превозници, Транспортни фирми / Превозници в 1300 Куманово, Транспортни фирми / Превозници в 13- Куманово, Транспортни фирми / Превозници в Македонија, транспортни фирми во 1300 Kumanovo, транспортни фирми во 13- Куманово, транспортни фирми во Македонија, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Източна Европа, транспортни фирми држави от поранешна Југославија, транспортни фирми Јужна Европа, транспортни фирми Европа

ТРАНСПОРТНИ ФИРМИ / ПРЕВОЗНИЦИ - 1300 Куманово, 13- Куманово, МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 1300 Куманово, 13- Куманово
Држава:MK - Македонија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 1000 Куманово, 10- Скопје
Држава:MK - Македонија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: s.tromedja Куманово, 13- Куманово
Држава:MK - Македонија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 1300 Куманово, 13- Куманово
Држава:MK - Македонија

dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје, 10- Скопје
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 1407 Sofia, 10- Sofia
Држава:BG - Бугарија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје, 10- Скопје
Држава:MK - Македонија

dhl freight france logo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 77185 Lognes, 77- Melun
Држава:FR - Франција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET


CargoAgent.Net Google+