ТРАНСПОРТНА / ШПЕДИТЕРСКА ФИРМА / ЛОГИСТИЧКА ФИРМА, ID 770048 "AG LOGITRANS" SRL

Број прегледи: 8

"AG LOGITRANS" SRL, ID 770048Град: MD2032 Chişinău,
Држава:MD - Молдова
Адреса: str. Sarmizegetusa - 51
Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Датум на регистрација во системот: 24 Sep 2008
Телефон : 373-22-55****
Телефон 2: 373-22-55****
Факс: 373-22-55****
WEB сајт:

МЕЃУНАРОДНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО "AG LOGITRANS" SRL ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


транспорт- Европа

превоз на стоки- Европа - Източна Европа


ВНАТРЕШНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО "AG LOGITRANS" SRL ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


 

ВИДОВИ НА ТРАНСПОРТ, ИЗВРШУВАНИ ОД "AG LOGITRANS" SRL


Копнен транспорт

"AG LOGITRANS" SRL - ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИЗа компанијата

 


Дополнителна информација

 

"AG LOGITRANS" SRL - ЛИЦА ЗА КОНТАКТmr. Anatolie ********** , Director

Директен телефон: 373-22-55****
GSM: 373-22-6913****
Факс: 373-22-55****
Јазици за контакт: Русский
user photo


"AG LOGITRANS" SRL - Клучни зборови: "AG LOGITRANS" SRL, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми), Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) в 2000 Chişinău, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) в, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) в Молдова, транспортни фирми во MD2032 Chisinau, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Молдова, транспортни фирми Източна Европа, транспортни фирми Европа

ТРАНСПОРТНИ / ШПЕДИТОРСКИ ФИРМИ(ЛОГИСТИЧКИ ФИРМИ) - MD2032 Chişinău, , МолдоваКатегорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: Chişinău,
Држава:MD - Молдова

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 277060 Chişinău,
Држава:MD - Молдова

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 2060 Chişinău,
Држава:MD - Молдова

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 2071 Chişinău,
Држава:MD - МолдоваКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Porth,
Држава:GB - Велика Британија

gefco logo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 92400 Paris,
Држава:FR - Франција

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.

CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET