ПОНУДИ НА СЛОБОДНИ КАМИОНИ ЗА ВНАТРЕШЕН ТРАНСПОРТ СЛОБОДНИ КАМИОНИ ЗА ВНАТРЕШНИ ПРЕВОЗИ ВО МАКЕДОНИЈА


Вие се наоѓате во список на регионите на Македонија, од коишто може да изберете соодветен регион и неговиот список со слободни камиони за внатрешни превози , објавени во транспортна берза КаргоАгент. Преку списоците по региони може да најдете слободен камион за својот внатрешен товар во Македонија.

Во секцијата "Транспортен каталог за Македонија" на транспортна берза КаргоАгент може да откриете дополнителна информација за транспортот во Македонија- внатрешни товари, меѓународни товари, каталог на фирми за транспорт и логистика .Domestic transportation truck offers in the freight exchange by country 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

ankara horoz lojİstİk kargo hİz. ve tİc. a.Ş. logo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 06000 Ankara,
Држава:TR - Турција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET