ПОНУДИ НА МЕЃУНАРОДНИ ТОВАРИ ЗА КАМИОНИ ОД ТИП ПОЛУПРИКОЛКА СО ЦЕРАДА ОД И ДО УНГАРИЈА

Се товари од
Се растовара во

Пронајдени товари:   12206


Пронајдени резулати:   12206
Клучни зборови: меѓународен товар за Полуприколка со церада от Унгарија, меѓународен товар за Полуприколка со церада от Турција, меѓународен товар за Полуприколка со церада от Србија, меѓународен товар за Полуприколка со церада до Македонија, меѓународен товар за Полуприколка со церада до Унгарија, меѓународен товар за Полуприколка со церада до Србија, меѓународен товар за Полуприколка со церада од Јужна Европа, меѓународен товар за Полуприколка со церада од Източна Европа, меѓународен товар за Полуприколка со церада од Балкански полуостров, меѓународен товар за Полуприколка со церада до Източна Европа, меѓународен товар за Полуприколка со церада до Јужна Европа, меѓународен товар за Полуприколка со церада до држави от поранешна Југославија, меѓународен товар за Полуприколка со церада од Европа, меѓународен товар за Полуприколка со церада до ЕвропаЗа да ја зголемите шансата да најдете товар за вашиот камион, објавете ја вашата понуда за свободен камион. Сите наши корисници ќе гледаат дека барате товар, и луѓето со соодветен товар ќе се контактираат

ОБЈАВИ КАМИОН


МЕЃУНАРОДНИ ТОВАРИ ОД И ДО УНГАРИЈА

меѓународни товари за камион од тип Полуприколка со церада од и до Унгарија (12206) меѓународни товари за камион од тип Ладилник од и до Унгарија (3165) меѓународни товари за камион од тип Мега од и до Унгарија (642) меѓународни товари за камион од тип Сандучар од и до Унгарија (250) меѓународни товари за камион од тип Комбе од и до Унгарија (93) меѓународни товари за камион од тип Тандем од и до Унгарија (90) меѓународни товари за камион од тип Мал камион до 7.5t од и до Унгарија (83) меѓународни товари за камион од тип Киперка од и до Унгарија (47) меѓународни товари за камион од тип Полуприколка со подвижен под од и до Унгарија (36) меѓународни товари за камион од тип Специјализиран камион од и до Унгарија (30) меѓународни товари за камион од тип Полуприколка од и до Унгарија (25) меѓународни товари за камион од тип Кој било од и до Унгарија (20) меѓународни товари за камион од тип Цистерна / tank container од и до Унгарија (15) меѓународни товари за камион од тип Платформа - Flat Rack од и до Унгарија (15) меѓународни товари за камион од тип Камион кипер од и до Унгарија (11) меѓународни товари за камион од тип Контејнер 20' / 40' (Reefer) од и до Унгарија (10) меѓународни товари за камион од тип Полуприколка кипер од и до Унгарија (4) меѓународни товари за камион од тип Контејнер 20' / 40' / 45' од и до Унгарија (3) меѓународни товари за камион од тип Van од и до Унгарија (1)


Меѓународни товари по држави 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

gefco logo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 92400 Paris,
Држава:FR - Франција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET