ПОНУДИ НА ТОВАРИ ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ ТОВАРИ ЗА МЕЃУНАРОДНИ ПРЕВОЗИ ОД И ДО ТУРЦИЈА

Се товари од
Се растовара во

Пронајдени товари:   104393


Пронајдени резулати:   104393
Клучни зборови: меѓународен товар од Турција, меѓународен товар од Украина, меѓународен товар од Унгарија, меѓународен товар до Турција, меѓународен товар до Србија, меѓународен товар до Црна Гора, меѓународен товар до Македонија, меѓународен товар до Романија, меѓународен товар од Източна Европа, меѓународен товар од Европска унија(ЕУ), меѓународен товар од Југозападна Азия, меѓународен товар до Балкански полуостров, меѓународен товар до Јужна Европа, меѓународен товар до Източна Европа, меѓународен товар од Европа, меѓународен товар до Европа, меѓународен товар до АзијаЗа да ја зголемите шансата да најдете товар за вашиот камион, објавете ја вашата понуда за свободен камион. Сите наши корисници ќе гледаат дека барате товар, и луѓето со соодветен товар ќе се контактираат

ОБЈАВИ КАМИОН


МЕЃУНАРОДНИ ТОВАРИ ОД И ДО ТУРЦИЈА

меѓународни товари за камион од тип Полуприколка со церада од и до Турција (84032) меѓународни товари за камион од тип Ладилник од и до Турција (11407) меѓународни товари за камион од тип Мега од и до Турција (5213) меѓународни товари за камион од тип Сандучар од и до Турција (1361) меѓународни товари за камион од тип Тандем од и до Турција (985) меѓународни товари за камион од тип Полуприколка од и до Турција (278) меѓународни товари за камион од тип Кој било од и до Турција (199) меѓународни товари за камион од тип Комбе од и до Турција (161) меѓународни товари за камион од тип Платформа - Flat Rack од и до Турција (156) меѓународни товари за камион од тип Контејнер 20' / 40' (Reefer) од и до Турција (115) меѓународни товари за камион од тип Специјализиран камион од и до Турција (100) меѓународни товари за камион од тип Мал камион до 7.5t од и до Турција (89) меѓународни товари за камион од тип Полуприколка со подвижен под од и до Турција (70) меѓународни товари за камион од тип Контејнер 20' / 40' / 45' од и до Турција (63) меѓународни товари за камион од тип Цистерна / tank container од и до Турција (43) меѓународни товари за камион од тип Полуприколка кипер од и до Турција (40) меѓународни товари за камион од тип Киперка од и до Турција (29) меѓународни товари за камион од тип Камион кипер од и до Турција (22) меѓународни товари за камион од тип Van од и до Турција (21) меѓународни товари за камион од тип Short Trailer од и до Турција (6)


Меѓународни товари по држави 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

gÜrallar kİremİt turİzm ve madencİlİk a.Ş. logo

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Град: 43000 Kutahya,
Држава:TR - Турција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET