ПОНУДИ НА ТОВАРИ ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ ТОВАРИ ЗА МЕЃУНАРОДНИ ПРЕВОЗИ ОД И ДО МАКЕДОНИЈА

Се товари од
Се растовара во

Пронајдени товари:   84301


Пронајдени резулати:   84301
Клучни зборови: меѓународен товар од Македонија, меѓународен товар од Србија, меѓународен товар од Бугарија, меѓународен товар од Холандија, меѓународен товар од Украина, меѓународен товар до Македонија, меѓународен товар до Србија, меѓународен товар до Албанија, меѓународен товар до Русија, меѓународен товар од Източна Европа, меѓународен товар од Балкански полуостров, меѓународен товар од Европска унија(ЕУ), меѓународен товар до Јужна Европа, меѓународен товар до Балкански полуостров, меѓународен товар до држави от поранешна Југославија, меѓународен товар од Европа, меѓународен товар до ЕвропаЗа да ја зголемите шансата да најдете товар за вашиот камион, објавете ја вашата понуда за свободен камион. Сите наши корисници ќе гледаат дека барате товар, и луѓето со соодветен товар ќе се контактираат

ОБЈАВИ КАМИОН


МЕЃУНАРОДНИ ТОВАРИ ОД И ДО МАКЕДОНИЈА

меѓународни товари за камион од тип Полуприколка со церада од и до Македонија (69253) меѓународни товари за камион од тип Ладилник од и до Македонија (9833) меѓународни товари за камион од тип Мега од и до Македонија (1972) меѓународни товари за камион од тип Тандем од и до Македонија (735) меѓународни товари за камион од тип Мал камион до 7.5t од и до Македонија (562) меѓународни товари за камион од тип Комбе од и до Македонија (493) меѓународни товари за камион од тип Сандучар од и до Македонија (389) меѓународни товари за камион од тип Кој било од и до Македонија (195) меѓународни товари за камион од тип Киперка од и до Македонија (170) меѓународни товари за камион од тип Полуприколка од и до Македонија (160) меѓународни товари за камион од тип Платформа - Flat Rack од и до Македонија (142) меѓународни товари за камион од тип Контејнер 20' / 40' (Reefer) од и до Македонија (110) меѓународни товари за камион од тип Цистерна / tank container од и до Македонија (75) меѓународни товари за камион од тип Камион кипер од и до Македонија (65) меѓународни товари за камион од тип Полуприколка со подвижен под од и до Македонија (60) меѓународни товари за камион од тип Специјализиран камион од и до Македонија (50) меѓународни товари за камион од тип Контејнер 20' / 40' / 45' од и до Македонија (17) меѓународни товари за камион од тип Van од и до Македонија (11) меѓународни товари за камион од тип Полуприколка кипер од и до Македонија (5) меѓународни товари за камион од тип Short Trailer од и до Македонија (3)


Меѓународни товари по држави 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

gÜrallar kİremİt turİzm ve madencİlİk a.Ş. logo

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Град: 43000 Kutahya,
Држава:TR - Турција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET