ПОНУДИ НА ТОВАРИ ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ ТОВАРИ ЗА МЕЃУНАРОДНИ ПРЕВОЗИ ОД И ДО БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА

Се товари од
Се растовара во

Пронајдени товари:   25893


Пронајдени резулати:   25893
Клучни зборови: меѓународен товар од Босна и Херцеговина, меѓународен товар од Бугарија, меѓународен товар од Србија, меѓународен товар од Хрватска, меѓународен товар од Словенија, меѓународен товар до Босна и Херцеговина, меѓународен товар до Италија, меѓународен товар до Австрија, меѓународен товар од Балкански полуостров, меѓународен товар од Јужна Европа, меѓународен товар од Европска унија(ЕУ), меѓународен товар до Европска унија(ЕУ), меѓународен товар до Јужна Европа, меѓународен товар до Западна Европа, меѓународен товар од Европа, меѓународен товар до ЕвропаЗа да ја зголемите шансата да најдете товар за вашиот камион, објавете ја вашата понуда за свободен камион. Сите наши корисници ќе гледаат дека барате товар, и луѓето со соодветен товар ќе се контактираат

ОБЈАВИ КАМИОН


МЕЃУНАРОДНИ ТОВАРИ ОД И ДО БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА

меѓународни товари за камион од тип Полуприколка со церада од и до Босна и Херцеговина (21492) меѓународни товари за камион од тип Ладилник од и до Босна и Херцеговина (2339) меѓународни товари за камион од тип Мега од и до Босна и Херцеговина (760) меѓународни товари за камион од тип Киперка од и до Босна и Херцеговина (214) меѓународни товари за камион од тип Мал камион до 7.5t од и до Босна и Херцеговина (204) меѓународни товари за камион од тип Тандем од и до Босна и Херцеговина (184) меѓународни товари за камион од тип Комбе од и до Босна и Херцеговина (158) меѓународни товари за камион од тип Сандучар од и до Босна и Херцеговина (74) меѓународни товари за камион од тип Полуприколка со подвижен под од и до Босна и Херцеговина (73) меѓународни товари за камион од тип Специјализиран камион од и до Босна и Херцеговина (71) меѓународни товари за камион од тип Кој било од и до Босна и Херцеговина (65) меѓународни товари за камион од тип Полуприколка од и до Босна и Херцеговина (49) меѓународни товари за камион од тип Контејнер 20' / 40' (Reefer) од и до Босна и Херцеговина (48) меѓународни товари за камион од тип Цистерна / tank container од и до Босна и Херцеговина (42) меѓународни товари за камион од тип Камион кипер од и до Босна и Херцеговина (39) меѓународни товари за камион од тип Платформа - Flat Rack од и до Босна и Херцеговина (37) меѓународни товари за камион од тип Полуприколка кипер од и до Босна и Херцеговина (20) меѓународни товари за камион од тип Контејнер 20' / 40' / 45' од и до Босна и Херцеговина (18) меѓународни товари за камион од тип Van од и до Босна и Херцеговина (5) меѓународни товари за камион од тип Lift од и до Босна и Херцеговина (1)


Меѓународни товари по држави 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Atyrau,
Држава:KZ - Казаџстан


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET