КАТАЛОГ НА ФИРМИ ЗА ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА

ПРЕБАРУВАЊЕ НА ФИРМИ

Пребарување на фирми во каталогот на Каргоагент.

Меѓународни дестинации
Австрија
Авганистан
Албанија
Андора
Ерменија
Asia
Азејберџан
Белгија
Бугарија
Бахрaин
Босна и Херцеговина
Белорусија
Швајцарија
Кина
Кипар
Чешка
Германија
Данска
Алжир
Шпанија
Египет
Естонија
Франција
Финска
Лихтенштајн
Велика Британија
Џорџија
Грција
Унгарија
Јордан
Хрватска
Италија
Израел
Индија
Иран
Ирска
Ирак
Исланд
Кургистан
Кувајт
Казаџстан
Луксембург
Либија
Литванија
Латвија
Малта
Мароко
Монако
Молдова
Црна Гора
Македонија
Монголија
Норвешка
Холандија
Оман
Португалија
Пакистан
Полска
Катар
Либанон
Романија
Русија
Шведска
Саудиска Арабија
Словачка
Словенија
Сан Марино
Србија
Сирија
Таџикистан
Туркменистан
Турција
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti
Тунис
Украина
Обединети Арапски Емирати
Узбекистан
Јемен

Пронајдени се 101889 фирми

Zivanovic Srpko , ID 102911

    mr. Zivanovic Srpko , .
Директен телефон: 387-65-58****
GSM: 387-65-58****
Факс: 387-58-21****
BA - Босна и Херцеговина, , 73300 Foca

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Босна и Херцеговина
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ZIVANOVIC TRADE , ID 460786

    mr. Nenad Zivanovic , Vlasnik
Директен телефон: +381-64-404****
GSM: +381-64-404****
Факс: ****
RS - Србија, , Osečina

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Србија
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ZIVANOVIC TRANSPORT , ID 400245

    mr. Goran , vlasnik
Директен телефон: +381-64-505****
GSM: 230612819@+381-64-505****
Факс: ****
RS - Србија, , Ub

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Камиони за внатрешни превози , Транспорт со камион платформа  

Меѓународни дестинации

Србија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ZIVIC-SAM KOMPANI , ID 329328

    mr. Medo Kurtisov , owner
Директен телефон: 389-43-36****
GSM: 389-77-66****
Факс: 389-43-36****
MK - Македонија, , 1440 Неготино

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Македонија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ŽIVINA DOO , ID 655649

    mr. Tihomir Kos , Dispo
Директен телефон: ****
GSM: +385-91-625****
Факс: ****
HR - Хрватска, , Kuzminec-Veternicki

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Хрватска
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ŽIVINA DOO , ID 100014

    mr. Tihomir Kos , Dispo
Директен телефон: +385-49-315****
GSM: +385-91-625-1****
Факс: +385-49-315****
HR - Хрватска, , Mihovljan

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Складишни услуги , Превоз на текстил , Превоз со контејнер , Транспорт на стакло ...  

Меѓународни дестинации

Австрија Белгија Босна и Херцеговина Германија (оќе 13)
Внатрешни дестинацииИспрати порака Камиони (0) Товари (0)

ZIVKOVIC KONTO SPED , ID 404666

    mr. Marjan Zivkovic , Transport i usluge transporta
Директен телефон: 381-69-67****
GSM: 381-69-67****
Факс: 381-16-21****
RS - Србија, , 16000 Leskovac

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Србија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ZIVKOVIC KONTO SPED , ID 115355

    mr. Marjan Zivkovic , Poslovodja
Директен телефон: +381-69-67****
GSM: +381-69-67****
Факс: 381-16-21****
RS - Србија, , 16000 Leskovac

Категорија на фирмата: Други
Превоз на неполни товари , Превоз на цели товари , Камиони за внатрешни превози , Превоз од склад до склад ...  

Меѓународни дестинации

Србија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (152)

ŽIVKOVIĆ LOGISTIC TEAM DOO , ID 174730

    mr. Branko Zivkovic , Direktor
Директен телефон: +381-37-20****
GSM: +381-65-223****
Факс: 381-37-20****
RS - Србија, , 37000 Kruševac

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Камиони за меѓународни превози , Превоз со цистерна , Превоз од склад до склад , Превоз на цели товари ...  

Меѓународни дестинации

Србија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (87) Товари (630)

ŽIVKOVIĆ ŠPED DOO , ID 145317

    mr. Zivkovic Srecko , vlasnik
Директен телефон: ****
GSM: +381-63-111****
Факс: ****
RS - Србија, , Novi Sad

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Србија
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ZIVKOVIC TRANSPORT , ID 119244

    mr. Dejan , Vlasnik
Директен телефон: 381-63-779****
GSM: 381-63-779****
Факс: 381-21-84****
RS - Србија, , 21000 Novi Sad

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Србија
Внатрешни дестинацииИспрати порака Камиони (0) Товари (0)

ZIVOJINOVIC DOO , ID 141344

    mr. Nikola Zivojinovic , Menager
Директен телефон: +381-34-83****
GSM: +381-63-109****
Факс: ****
RS - Србија, , Donja Trnava

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз на цели товари  

Меѓународни дестинации

Италија Србија
Внатрешни дестинации

(оќе 9)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ZIVSOL INŽENJERING , ID 324727

    mr. Slobodan Žiža , Vlasnik
Директен телефон: ****
GSM: +381-63-21****
Факс: ****
RS - Србија, , Beograd

Категорија на фирмата: Други
 

Меѓународни дестинации

Србија
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ZIYA , ID

    . ZIYA ,
Директен телефон: +90536346****
GSM: 230656****
Факс: ****
TR - Турција,

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (99) Товари (0)

Ziya ORHAN(Sahis Firmasi) , ID 102555

    mr. Abdullah Kızmaz-Mustafa Kızmaz , yönetici
Директен телефон: 90-542-372****
GSM: 90-542-819****
Факс: 90-542-372****
TR - Турција, , 35150 Izmir

Категорија на фирмата: Други
Превоз на неполни товари , Камиони за внатрешни превози , Превоз на цели товари , Колективен превоз ...  

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинацииИспрати порака Камиони (0) Товари (0)

ziyaabidin ozturk , ID 138836

    mr. burhan colak , operasyon muduru
Директен телефон: +90-533-271****
GSM: +90-533-271****
Факс: ****
TR - Турција, , Istanbul

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ZİZ CARGO LOJ TUR İNŞ TEK GIDA GÜM VE PET LTD Ş , ID 128309

    mr. İrfan Keskin , müdür
Директен телефон: +90-212-530****
GSM: +90-530-581****
Факс: 90-212-589****
TR - Турција, , 52300 Istanbul

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз на цели товари , Колективен превоз , Камиони за внатрешни превози , Превоз со камион ладилник ...  

Меѓународни дестинации

Џорџија Австрија Азејберџан Белорусија (оќе 12)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (350) Товари (663)

ZK BEZMER , ID 145876

    mr. Georgi Ivanov , dredsedatel
Директен телефон: +359-57-57****
GSM: +359-887-93****
Факс: ****
BG - Бугарија, , Bezmer

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз со приколка со рамно лежиште , Превоз на опасни товари(ADR) , Превоз на цели товари , Камиони за внатрешни превози ...  

Меѓународни дестинации

Австрија Белгија Бугарија Германија (оќе 14)
Внатрешни дестинации

(оќе 23)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ZK Trakia , ID 455573

    mr. Kazakov , Menager
Директен телефон: 359-52-60****
GSM: 359-878-29****
Факс: 359-52-60****
BG - Бугарија, , 9014 Varna

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
 

Меѓународни дестинации

Бугарија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ZKD AD , ID 492026

    . Mrs. Pavlova - ,
Директен телефон: +359-2-958****
GSM: +359-887-70****
Факс: +359-2-958****
BG - Бугарија, , Ivaylovgrad

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
 

Меѓународни дестинации

Бугарија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)
Пронајдени се 101889 фирми
Клучни зборови: Превоз со камион ладилник, Транспорт на земјоделски производи, Превоз со кипер, Складишни услуги, Складирање, Транспорт на градежни материјали, Камиони за меѓународни превози, Транспорт со камион платформа, Превоз на текстил, Превоз со контејнер, Камиони за внатрешни превози, Колективен превоз, Амалски услуги, Транспорт на стакло, Превоз на цели товари, Камиони за внатрешни превози -, Транспорт со камион платформа -, Превоз со кипер -, Складишни услуги -, Камиони за меѓународни превози -, Превоз на текстил -, Транспорт на стакло -, Складирање -, Камиони за внатрешни превози - Србија, Транспорт со камион платформа - Србија, Превоз со кипер - Србија, Складишни услуги - Србија, Камиони за меѓународни превози - Србија, Превоз на текстил - Србија, Транспорт на стакло - Србија, Складирање - Србија, Камиони за внатрешни превози - Турција, Транспорт со камион платформа - Турција, Превоз со кипер - Турција, Складишни услуги - Турција, Камиони за меѓународни превози - Турција, Превоз на текстил - Турција, Транспорт на стакло - Турција, Складирање - Турција, Камиони за внатрешни превози - Бугарија, Транспорт со камион платформа - Бугарија, Превоз со кипер - Бугарија, Складишни услуги - Бугарија, Камиони за меѓународни превози - Бугарија, Превоз на текстил - Бугарија, Транспорт на стакло - Бугарија, Складирање - Бугарија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.

CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET