ТРАНСПОРТНА ФИРМА / ПРЕВОЗНИК, ID 515187 ПОНУДИ ЗА СЛОБОДНИ КАМИОНИ НА ФИРМАТА "AVTOBAN" LTD

"Avtoban" ltd, ID 515187Град: 04071 Kyiv,
Држава:UA - Украина
Адреса: str. Nyzhniy Val, 39
Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Датум на регистрација во системот: 02 Mar 2007
Телефон : 380-44-501****
Телефон 2: 380-50-583****
Факс: 380-44-531****
WEB сајт: autoban_kiev@mail.ru
Пронајдени резулати: 0

Пронајдени резулати:   0
Клучни зборови: "Avtoban" ltd, Транспортни фирми / Превозници, Транспортни фирми / Превозници в 04071 Kiev, Транспортни фирми / Превозници в  , Транспортни фирми / Превозници в Украина, Транспортни фирми / Превозници Източна Европа, Транспортни фирми / Превозници Европа, транспортни фирми во 04071 Kiev, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Украина, транспортни фирми Източна Европа, транспортни фирми Европа

ТРАНСПОРТНИ ФИРМИ / ПРЕВОЗНИЦИ - 04071 Kyiv, , УкраинаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Kyiv,
Држава:UA - Украина

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Kyiv,
Држава:UA - Украина

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Kyiv,
Држава:UA - Украина

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Kyiv,
Држава:UA - Украина

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.

CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET