ТРАНСПОРТНА / ШПЕДИТЕРСКА ФИРМА / ЛОГИСТИЧКА ФИРМА, ID 176623 ПОНУДИ ЗА СЛОБОДНИ КАМИОНИ НА ФИРМАТА "ALBA-3"EOOD

"ALBA-3"EOOD, ID 176623Град: 2234 Petarch,
Држава:BG - Бугарија
Адреса: Shopska komyna 59
Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Датум на регистрација во системот: 08 Sep 2008
Телефон : 359-7116-****
Телефон 2: 359-7116-****
Факс: 359-7116-****
WEB сајт:
Пронајдени резулати: 0

Пронајдени резулати:   0
Клучни зборови: "ALBA-3"EOOD, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми), Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) в 2234 Petarch, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) в Бугарија, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) Балкански полуостров, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) Източна Европа, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) Европска унија(ЕУ), Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) Европа, транспортни фирми во 2234 Petarch, транспортни фирми во Бугарија, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Източна Европа, транспортни фирми Европска унија(ЕУ), транспортни фирми Европа

ТРАНСПОРТНИ / ШПЕДИТОРСКИ ФИРМИ(ЛОГИСТИЧКИ ФИРМИ) - БугаријаКатегорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 2109 Elin Pelin
Држава:BG - Бугарија

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: Sofia,
Држава:BG - Бугарија

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: Pravets,
Држава:BG - Бугарија

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 4000 Plovdiv,
Држава:BG - Бугарија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 1407 Sofia,
Држава:BG - Бугарија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET